jolly123 -> RE: gorenjske nosečke (8.6.2008 10:39:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM jolly, kako se pa naredi sirup? Poznam samo šabeso, ki pa je po 14 dnevih že žarka. Sirup verjetno malo dlje obstane, al kako? meni je ena dala ta recept in sem delala tako, da sem za 1 liter vode vzela 10-15 bezgovih cvetov, jih dala v vodo in pustila namočene 1 dan. Potem sem to precedila in dodala 60 dag sladkorja in 2 dag citronke. Potem pa narediš glede na to koliko litrov oziroma cvetov imaš. Ne vem pa koliko časa to traja, ker sem letos prvič delala. IZVIRNO SPOROČILO: corti Jolly kako si ti zdaj? Še zmeraj ful zatečena? Ti zdaj, ko ni več tako vroče je OK. Očitno me vročina zajebava, si sploh ne upam pomisliti kaj bo čez poletje. Zdaj zatečem edino če dolgo stojim ali sedim, ampak to je normalno, ker gre potem tudi hitro dol. IZVIRNO SPOROČILO: razigrana Jolly a si ti že imela morfologijo? Sem mela morfologijo pri Podlipnikovi, ker je nadomeščala mojo, ki je na bolniški. Pa nisem bila lih najbolj zadovoljna, sej je kar govorila zraven, ampak je bilo vse na hitro, pa maternični vrat je spustila.
|
|
|
|