Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 25.4.2008 19:58:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lahko da imaš vnete jajčnike Hodi do G. on ti bo najboljše povedal.
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 25.4.2008 20:04:44
|
|
|
|
eva1
|
pri vnetju mehurja in sečil gre za pekoče odteženo odvajanje urina, med lulanjem peče, boli...prav neprijetno..pri vneju nožnice gre za izcedke, ki lahko zelo smrdijo, nočnica peče in je pordela! mene je tako špikalo po O ko sem zanosila..jaz sem točno vedela da je to to, ker se mi je samo v nosečnostih to dogajalo..točno sem vedela iz katerega jajčnika se je sprostilo jajčece in G je obakrat potrdil, ko sem mu povedala v katerem jajčniku je prišlo do O.
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 25.4.2008 20:11:45
|
|
|
|
divans1
|
Ej js čist normalno lulam nč ne boli niti peče, pa tudi nobenih takih izcedkov nimam. Torej naj ne bi blo nč narobe, ne?? Eva1, mene je tud začelo tko špikat po ovulaciji, a misliš, d aje kakšna možnost, da se mi je zgodilo isto kot tebi? Pa te je skoz špikalo do tistega dne, ko bi morala dobit menzo??
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 25.4.2008 20:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vnetje mehurja boli ko sam . Se tipkala bi tezko.
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 10:37:22
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 mene je tako špikalo po O ko sem zanosila..jaz sem točno vedela da je to to, ker se mi je samo v nosečnostih to dogajalo..točno sem vedela iz katerega jajčnika se je sprostilo jajčece in G je obakrat potrdil, ko sem mu povedala v katerem jajčniku je prišlo do O. Tudi mene špika skoz v levem. Oz. zdaj je že boljše. Začelo se je pa že pred izostankom . Zaradi tega sem sklepala, da se nekaj dogaja, ker prej me še nikoli v življenju niso boleli jajčniki.
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 10:44:15
|
|
|
|
Mišni
|
Če te boli na začtku lulanja, potem gre za vnetje rodil, če pa na koncu, pa za vnetje sečil. Vsaj tako je meni pojasnil moj osebni zdravnik in pri meni je res tako.
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 11:55:37
|
|
|
|
divans1
|
mene nič ne boli in nič ne peče. Sanja, a to pomeni, da je pri tebi špikanje bil znak zanositve??
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 12:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišni se ne strinjam,ni tako kot pišeš
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 12:46:06
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 mene nič ne boli in nič ne peče. Sanja, a to pomeni, da je pri tebi špikanje bil znak zanositve?? Ja, pri je bil to znak za Upam, da je tudi pri tebi
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 12:58:06
|
|
|
|
divans1
|
Sanja, pa te je skoz špikalo do menstruacije, al te je nehalo?? Čestitam ti, upam da bo tudi zame posijal sonček. Danes me pa še ni nč špikal. Kako je to zgledalo pri tebi?? Hvala za odgovor!!
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 13:20:56
|
|
|
|
becky
|
če imaš vnet mehur te non stop na wc-vsakih pet minut al pa še manj- ko greš na wc, priteče samo nekaj kapljic in fuuuuuul te peče, boli in skeli poleg. ponavadi je urin rdečkast ali čist rdeč. poleg tega te pri vnetju mehutja boli vse tam spodaj. pri vnetju jajčnikov pa točno čutiš špikanje v jajčnikih in nikjer drugje. no, vsaj pri meni je tako. v vsakem primeru ti priporočam čim več tekočine in upam, da je s tabo vse ok
|
|
|
|
RE: Kašna je razlika med vnetjem nožnice in m... 26.4.2008 13:53:45
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Sanja, pa te je skoz špikalo do menstruacije, al te je nehalo?? Čestitam ti, upam da bo tudi zame posijal sonček. Danes me pa še ni nč špikal. Kako je to zgledalo pri tebi?? Hvala za odgovor!! Hvala, držim pesti tudi zate Vseeno pa še ne pričakuj preveč, da ne boš potem razočarana. Ne vem, ali je to prvič, da te bolijo. Glede vnetja ti ne znam popolnoma nič povedat, ker hvala bogu nimam nobenih izkušenj. Glede nosečnosti pa... Mene je špikalo pred izostankom in potem, ko mi je že izostajala. Pa zdaj me še občasno. Baje, da je to zato, ker se maternica širi. Ni pa nujno, da me vsak dan. Včasih me, potem me ne, pa me kak drug dan spet. Čist odvisno. Ni pravilo, da te mora vsak dan. Mene kar tak zagrabi Pa bolelo me je - jajčnik - med (pred izostankom).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.