ANA_P
|
bila sem dvakrat zaljubljena, to je v moejga sedanjega in v 'bivšega', če lahko temu tako rečem. Zveza je rajala sicer samo 1,5 leto in še to sem bila ljubica in to tista naivna, ki je vsak da poslušala, da bo svojo punco pustil, k ije bil z njo samo 3 mesece več kot z mano. In še več časa je z mano preživel. Ja, ja mlada sva bila, je že 10 let od tega. Ampak kljub temu, da sem bila ljubica in da ta čas, da bo jo pustil ni niokli prišel, sem se odločila naredit konec. Jokala sva oba, če se samo spomnim, dobim mravljince. Stikov več nimava, se pa občasno na kakšni dve leti tu pa tam naključno kje srečava in takrat zapadeva v tiste najine pogovre, ki jih mogoče edino pogrešam od njega. Je zelo vredu fant in priznam, še danes ga nosim v nekem posebnem kotičku mojega srca. Če bi se danes srečala kje, se bi pogovarjala o najinih življenjih, kam sva prišla, kako živiva. Kar ne morem verjeti, ampak je res srečen, da sem srečna. Če me dolgo ne vidi povpraša pri mojih kolegih, če sem OK. Mi je pa res žal, da še on danes ni srečen, še vedno z isto žensko, zdaj imata že dva otroka in še fant kar ni srečen. Žal mi je za njega, po drugi strani pa sem srečna, da je moj bivši. Primerjav med mojim sedanjim in bivšim ne delam in jih tudi nikoli nisem, ker je vsak človek drugačen in te privlači na drug način. No, ko se spomnim bivšega mi gre na smeh, včasih že prav srhljiv, če se vsea podrobno spomnim
|