menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lenika -> menstruacija (12.2.2005 19:42:19)

Enako temo sem odprla že na forumu Naš vsakdan, pa bom vendarle vprašala še vas, ker mislim, da imate s tem veliko izkušenj. Kontracepcijske tabletke Cilest sem jemala 5 let, prejšnji mesec pa sem prenehala z jemanjem. Danes je že 31. dan, pa še vedno nisem dobila menstruacije. Popoldne me je začelo nekaj zvijat in ko sem šla na wc, sem opazila rahel rjav izcedek in si mislila, da se pa sedaj le začenja. Potem pa se je vse skupaj vstavilo in do sedaj ni še nič. Kaj je narobe z menoj?

emaa -> menstruacija (12.2.2005 19:43:48)

nič ni narobe, nekatere tudi do 60 ali več dni ne dobijo M, preveri s testerjem, če delata na tem drugače pa ni za skrbet, jih ima večina po KT zmešane cikluse

luna39 -> menstruacija (12.2.2005 19:45:01)

Pozdravček, s teboj ni nič narobe. Lahko da :hudicek:pride malo kasneje, to ti bo lepo pokazala, lahko pa ne pride in boš morala narediti kakšen test, tako, da se prepričaš kaj je.:rozica::rozica::rozica:

AKŠ -> menstruacija (12.2.2005 19:54:10)

ojla... da te ne bo skrbelo - tudi sama sem imlela 4 leta Cilest tabletke, ko sem jih nehala jemati, nisem dobila menstruacije 3 mesece. Vse skupaj se mi je uredilo šele, ko mi je G dala tabletke za urejanje siklusov 8neke hormonske)

AKŠ -> menstruacija (12.2.2005 19:55:33)

joj moja slovenščina
...se opravičujem....

mujcek -> menstruacija (12.2.2005 19:56:30)

Jaz sem tudi nekje 5 let jemala Cilest, pa se mi sedaj ok. 8 mesecev po prenehanju še ni uredil ciklus:( mislim da v tvojem primeru še ni kritično, je pa res, da pač treba kakšen test narediti, če je možnost zanositve:rozica::rozica:

luna39 -> menstruacija (12.2.2005 19:58:08)

lenika, jest upam, če si želiš sedaj bebico, da ti raaaaattttttaaaaaa:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

lenika -> menstruacija (12.2.2005 20:00:18)

Kar se tiče nosečnosti je tako. Odločila sva se, da se moram najprej enih 6 mesecev izčistit, potem pa začneva delat na tem . V tem mesecu sva vedno s kondomi, tako, da mislim, da nosečnost ne pride v poštev.

Udb -> menstruacija (12.2.2005 20:03:14)

lenika, nič se ne sekiraj!! Meni se od aprila pa do zdaj ciklus ni uredil - no, zdaj sem zanosila!

Kar se tiče čiščenja - hormoni izginejo iz telesa po 3 dneh, sluznica maternice pa se normalno odebeli v 1-2 meseca!! Tako, da pol leta zaradi tega nikar ne čakaj!!

Stran: [1]