|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odklanjanje tudi pri nas...
12.2.2005 19:41:43   
Anonimen
Moj mali tudi odklanja vse kar je za pojesti, razen mene...prej je lepo jedel jogurte, skutice, aptamil, sedaj pa samo mene mene mene...in se ne neha...
Odklanja flaško, ponoči je pravi križ kraž..se na pol urce celo dojiva...mleka imam dovolj, lačen ni..sam carta se, ker me je zamenjal za dudico..:zmeden::zmeden::zmeden:

Kaj naj naredim? Pa to ne traja teden ali dva..kar več časa že..:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Odklanjanje tudi pri nas...
12.2.2005 23:15:08   
Joe
Težko reči, je pa uveljavljanje TVOJEGA reda vsekakor stvarna možnost rešitve. Razmisli in se ne boj uresničitve, če se ti bo zdelo smiselno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Odklanjanje tudi pri nas...
12.2.2005 23:17:04   
Jančika_
Po moje si bo počasi spet premislil. Btw, so ti punce že dostavile Aptamil?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Odklanjanje tudi pri nas...
13.2.2005 8:09:06   
puri
Moj je imel tako obdobje ene 14 dni, potem ga je pa kar naenkrat minilo in je spet začel jesti!

Saj ga bo minilo, če imaš mleka dovolj, se ne sekiraj!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Odklanjanje tudi pri nas...
13.2.2005 9:21:06   
Anonimen
Jutro!

Jančika hvala za Aptamil, so mi včeraj dostavile..no včeraj sem mu zvečer dala flaško, da jo je sam držal, jaz pa sem pospravljala perilo na razdalji treh metrov..spil je 90ml, kar je napredek in seveda obvezna ziza..ponoči pa samo dojenje, odklanja flaško..se zbudi, mu dam zizo, poje in zaspi kot kralj, ampak seveda pri meni. Sem ga razvadila, vem, ko sem imela težke dneve in zraven zaspala med dojenjem, pa si je zapomnil kako fino je pri mamici v postelji. Pa me toliko ne moti, ker spi pri meni, sam...prebujanje...ne razumem..Lačen? Žejen? Zaspan? Nezaspan?
Razvajen?

Mi lahko katera opiše malo reda prosim?
Bi tudi to poskusila...:zmeden:

Hvala za odgovore in lepo nedeljo želim!:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Odklanjanje tudi pri nas...
13.2.2005 11:06:57   
Jančika_
Midva sva malega pri štirih mesecih in pol odvadila od nočnega dojenja, ker sem bila že ko cota, mali pa podnevi ni hotel jest. Prvo noč se je drl, Joe ga je tolažil, jaz pa sem si vlekla kovter čez glavo:((. Ampak je takoj zakapiral in naslednjo noč je že spal neprekinjeno od 19 - 3. Do pred kratkim sem ga dojila ok. petih zjutraj, nakar je spal še do sedmih.

Potem pa mi je malo začelo primanjkovati mleka in dokler nisem porihtala zadeve (s sezamom), se j zgleda zvečer premalo najedel in se je začel zbujati ok. enih. Ker sem bila preveč utrujena (zaradi nosečnosti), sem ga tu in tam takrat podojila, kar je seveda spet vodilo v kaos in razvajanje.

Temu sva danes naredila konec (vsaj upam): uro in pol se je pritoževal, Joe ga je tolažil, potem pa je zaspal in je spal do pol osmih, kar se še ni naredilo. Potem sem ga dojila in je čudežno spal še do pol desetih. In prav nič nama ni zameril, zjutraj se je smejal enako sladko kot vsako jutro.

Da ne boš mislila, da je to čisto preprosto, meni se srce zarven trga, čeprav iz njegovega joka točno slišim, da mu ni hudega, da je samo užaljen. Ampak misliti moram tudi nase in na pikico, ki jo nosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, nikoli ti ne bo žal, da boš imela še...
Kajti takoj, ko bo vaš otrok prišel na ta svet, bo ukradel dele vašega srca, za katere niste vedeli, da obstajajo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?