Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 9:12:50
|
|
|
|
max81
|
pomoje, da ja ker ga moja svakinja da v yarisko...pa mislim, da mu tudi koles ne odstrani
|
|
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 9:25:33
|
|
|
|
timika
|
joj, nimam pametnega odogovora, ker sem tri dni pred porodom svojega punta zamenjala za novo Vectro karavana, kjer Slalom pro zavzame po širini pol prtljažnika - torej, če bi ga dala prečno, mislim, da bi brez težav šel v punta. pojdi poskusit v Pikapolonico, 100 % nisem. Uživajte, ker je super voziček, pri nas se je in se še zelo obnese, nimam nobenih potreb po kaki mareli - z eno roko ga boš pospravljala v avto, pa v trgovini sfuraš vse ozke prehode in obračaš v vseh kotih .
|
|
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 9:26:20
|
|
|
|
tikatoka
|
Jaz ga spravim v Corso, brez da vzamem dol kolesa, mislim da je prostornona približno ista. Sam sem pa morala polico ven vzet, ker drugače ni šlo. Pozdravček
|
|
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 13:42:33
|
|
|
|
abi
|
Meni je šel v petko (Renault) z kolesi, brez njih pa seveda se lažje ,tako da mislim da ne bo problema.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2008 0:00:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?