pikicatalonica -> RE: uh dojenje (24.4.2008 23:16:49)
|
Jaz sem imela grozne bolečine pri dojenju. Vsak podoj je bila muka! Ful sem si želela, da bi pikico dojila! Ko sem prišla domov sem se mučila ene 14 dni, pa tudi mleka nisem imela dovolj tako, da je pikica začela izgubljati na teži, pa mi je patronažna sestra zatežila, da jo moram pred in po vsakem podoju stehtati in si zapisovati razliko v teži, da smo videli ali dovolj poje ali ne. vse skupaj je bilo prav nadležno. Pikica je jokala ker je očitno dobila premalo mleka, jaz sem bila čisto znervirana ker mi pikica ni dovolj jedla, pa še boleloe so me brdavice ko hudič. Pika na i pa je bila ko mi je začela pikica povračati mleko in sem v njem opazila kri in dvignila tako paniko, da je nekaj narobe, pa smo pozneje ugotovili, da so mi na dojkah oziroma brdavicah popokale notranje kapilare in je pikicta to posesala skupaj z mlekom. Ko je to moj možek vidu je čisto ponorel, šel v lekarno kupil umetno mleko, ga naredil eno merico in naša pikica ja je pojedla ko bi rekel keks. Tia je bila sita in je lepo spala, jaz sem se pa umirila ker mi ni bilo potrebno več prenašat neznosne bolečine pri dojenju. Pa še mleko sem takoj izgubila ker pikice nekaj časa nisem smela dojiti zaradi razpokanih kapilar! Takšna je naša zgodba o dojenju! Dojila se je 14 dni! Sedaj pri 3,5 letih je zdrava razigrana punčka in moram na les potrkat tudi zelo malo bolana kljub temu, da je od 10 meseca starosti v vrtcu! LP, pikicatalonica
|
|
|
|