Volga -> RE: bruhamo (25.4.2008 18:29:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna ja no, saj potem res niič bilo. Če zdaj ne poliva več. Očito je morala prerasti, kot veliko otrok. BTW, moj je tudi polival do ENEGA leta po vsakem hranjenju, pa nisem nikomu nič težila. Pa je nehal sam po sebi. ja ni vse tko enostavno veš! ne naša ni nič prerasla,le to je izboljšalo stanje,da sedaj jemo že kašice in pijemo zgoščeno mleko AR ko pa ji dam čaj,al pa mleko,ki ni AR,IN DA LE TEGA POPIJE VEČ KOT 20ML NA ENKRAT PA POLIJE VEN ŠE KAŠICO,KI JO JE POJEDLA PREJ (SEVEDA NE VSE,AMPAK ŠE VEDNO) tko,da moramo zelo paziti kdaj pije čaj,in da ga res popije samo par požirkov naenkrat. in mislim,da to,da želodčna kislina nonstop zahaja nazaj v požiralnik in ustno votlino,je vseprej kot uredu.---normalno seveda veliko otrok poliva,vendar je razlika v tem koliko polivajo in kdaj polivajo.a je to takoj po hranjenju,al je to še več ur po tem,ko je otrok jedel,... pa brez zamere NObene zamere, samo mene pač ni skrbelo, ker mi je sestra, ki dela v LJ por. rekla, da to ni nič takega. Je pa tudi polival ali takoj po hranjenju ali pa čez dve uri. Kr neki. Je pa minilo. Aja, tudi gosto hrano itak da je bruhal, res pa je, da ni nikoli nobenih čajev tankal.
|
|
|
|