Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Motnje prehranjevanja (anoreksija, bulimija) 24.4.2008 15:04:35
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Pozdravljene! Ker se zadnje čase ukvarjam s to temo, me zanima, če kdo pozna koga, ki ima kakršne koli težave z motnjami prehranjevanja ali se mogoče kdo sam bojuje s tem. Zanimajo me tudi osebe, ki bi se bile pripravljene z mano pogovarjati o tej temi, z mano deliti svoje izkušnje, občutke,... Največ je žensk, ki se ubadajo s temi težavami, zato bom še toliko bolj vesela, če bom našla še kakega fanta, ki ima take težave in je o njih pripravljen spregovoriti. Hvala vam za pomoč in lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Motnje prehranjevanja (anoreksija, bulimija) 24.4.2008 16:01:30
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Nevem kaj te zanima lahko pa me vprašaš. sama se bolehala za anoreksijo.
|
|
|
|
RE: Motnje prehranjevanja (anoreksija, bulimija) 1.5.2008 22:19:45
|
|
|
|
MID
|
Muca copatarica,tudi jaz sem imela probleme z anoreksijo pred davnimi 16-imi leti v zelo hudi obliki.Če imaš kakšno vprašanje,ti kar vprašaj.Ni problema,ne vidim nikakršnih ovir v pogovoru okrog tega.Ravno nasprotno-odkar sem to bolezen premagala imam željo obvarovat vsakogar ki je na poti v to bolezen oziroma pomagat ljudem ki so v takšni stiski oziroma se pogovorit z ljudmi ki jih ta bolezen zanima.
|
|
|
|
RE: Motnje prehranjevanja (anoreksija, bulimija) 7.8.2008 23:33:34
|
|
|
|
starless
|
lep pozdrav jaz sem stara 16 let velika 174 tehtam pa kar ogromnih 49 kg...az osebno ne jem ničesar več oz včasih vzamem kakšen lekadol(nevem zakaj)in spijem ogromno količino vode...lakote niti ne občutim več...doma se jim niti sanja ne...
|
|
|
|
RE: Motnje prehranjevanja (anoreksija, bulimija) 8.8.2008 21:05:21
|
|
|
|
katjes
|
IZVIRNO SPOROČILO: starless lep pozdrav jaz sem stara 16 let velika 174 tehtam pa kar ogromnih 49 kg...az osebno ne jem ničesar več oz včasih vzamem kakšen lekadol(nevem zakaj)in spijem ogromno količino vode...lakote niti ne občutim več...doma se jim niti sanja ne... Starless - praviš, da ogromno tehtaš, kar pa sploh, sploh ni res. A se nimaš čisto nič rada? Vedno postanem zelo žalostna, ko slišim od tako mladih ljudi, kaj vse se jim mota po glavi. Vse življenje imaš pred sabo, 16 let si star samo eno leto in uživaj življenje, ne se pa obremenjevat z količino hrane. Oglasi se še kaj Starless!
|
|
RE: Motnje prehranjevanja (anoreksija, bulimija) 9.8.2008 20:19:30
|
|
|
|
tanjusi
|
ep pozdrav jaz sem stara 16 let velika 174 tehtam pa kar ogromnih 49 kg...az osebno ne jem ničesar več oz včasih vzamem kakšen lekadol(nevem zakaj)in spijem ogromno količino vode...lakote niti ne občutim več...doma se jim niti sanja ne... tole pa ni v redu .Daj se s kom pogovori...
|
|
|
|
RE: Motnje prehranjevanja (anoreksija, bulimija) 9.8.2008 22:04:38
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: starless lep pozdrav jaz sem stara 16 let velika 174 tehtam pa kar ogromnih 49 kg...az osebno ne jem ničesar več oz včasih vzamem kakšen lekadol(nevem zakaj)in spijem ogromno količino vode...lakote niti ne občutim več...doma se jim niti sanja ne... Punca, mislim, da imaš hude prehrambene težave in v tvoje dobro bi bilo, da se s kom pogovoriš. Če ti ni do tega, da bi o tem govorila s tvojimi domačimi, pa se pogovori s tvojo zdravnico, šolsko psihologinjo, učiteljico, s komerkoli, ki mu zaupaš in ti ne bo težko. Naredi pa to čimprej, ker so posledice lahko katastrofalne. Vem, da trpiš in da ti je verjetno grozno, vendar verjemi, nekega dne, se boš prebudila kot prerojena....Pogumno.... Lahko mi pišeš tudi ZS.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?