KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KIRA -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 17:02:04)

:)-:)-:)-9nebesa9nebesa:bravo::bravo:Irmy - sem ti že odpisala. mogoče je samo misel na krvomočnico pomagala. hehehe... lahko bo pa za naslednjič.

HVALA PUNCE ZA ČETITKE!!!!! sem sama debelo pogledala ker nisem pričakovala :modri:. še sedaj ne morem verjet. moram se naročit h G, da mi bo vzel kri in bom videla črno na belem.

juhuuuuuuuuu :duda: bomo imeli!!!!!!!!!!!!!!11:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(če je virus, vas rada vse nalezem - kera bi gaimela???? mogoče sem ga tudi jaz dobila od jančike ali pa kimi ali pa katere druge, ko vas je pa že toliko "okuženih" :nosecka::nosecka:. hahaha :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-)

Anonimen -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 17:41:42)

barvo :nosecka:!!!!!!!!9nebesa:bravo::love:

Rosana -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 18:11:31)

Čestitke Kira!!!! A zdaj je ratalo po naravni poti? Mene v kopalnici tudi čaka romed za jutri zjutraj, sem bila spet na transferju....a nimam preveč dobrega občutka...sporočim jutri

biba77 -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 18:18:09)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

kaja11 -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 18:26:39)

KAKO LEPOOOOOOOOOOOOOO:bravo::bravo::bravo::bravo:

Pi@ -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 18:37:22)

Kira mene pa zanima, če je to novi romed test? Zgleda namreč veliko bolj oh in ah od tistega, ki sem ga jaz imela.
Pa čestitke seveda :bravo: :bravo: :bravo:

Kinokija -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 18:49:35)

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Pia, preveri, mogoče si imela Baby Ckeck mini, ki je bol preprost.

In ja, Romed je zelo zanesljiv test! Preverjeno.:nosecka:

sabini -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 19:46:11)

Ta test je tudi meni pred 28t. pokazal dve črtici tko da verjem je zelo zanesljiv . :bravo::bravo::bravo:super čestitam:duda::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::nosecka:

Udb -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 19:54:42)

:bravo::bravo::bravo: Kira, kaj naj rečem!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!!! Bravo :bravo::bravo::bravo:! Ful sem vesela zate!!!

beba76 -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 20:50:37)

Bravooooo!!!:bravo::sloncek:9nebesa:bravo::sloncek:9nebesa

Ziher je zanesljiv - no, vsaj meni ni zlagal;)

Kam pa godiš h G glede na to, da si Prekmurka? Jaz hodim v MS in možno, da se bova srečali...

filipinka -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 21:21:35)

:bravo::bravo::bravo:9nebesa:bravo::bravo::bravo:
Ziher je zanesljiv! meni pa Cb sploh ni pokazal, ta tapoceni pa takoj!

Erdbeere -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 21:43:31)

VAUUUUUUUUUUUUU punce čestitke...Kira zate sem pa tok vesela, ker sem brala da je Viktorija bla tokk zelo zaželjena....držim pesti da bo vse ok....pa še enkrat ČESTITKE

KIRA -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 21:48:43)

Pi@ ne vem če je nov. Tega sem sedaj prvič uporabila - do sedaj sem vedno CB, sam da so ga sedaj ful podražili, pa nisem mela tok keša.

beba76 - dr. Godič. Sicer bi raje hodila kam drgam, ampak ni take izbire to okrog. moji tašči recimo 2 leti ni nnašel ciste v maternici in so jii ji ko je imela vnetje mehurja na UZ naščli, pol pa so ji vse komplet ven vzeli.
če bi imela priliko, bi menjala, ker malo dvomim v njegovo "angažiranost" in "strokovnost" glede tega, drgač pa je zelo prijazen in si običajno vzame čas, tudi če s kakimi vprašanji gnjaviš. tako da ima + in - .

pa ti? kam pa ti hodiš??

KIRA -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 21:50:31)

erdbeere - grozno zaželjena. sva se kar par let matrala, pa ni šlo drgač kot z IVF, pa še pol je bil čudež, da sva jo dobila, ker sem prve 3 mesece imela skoz kake krvavitve, pa še zelo bolana sem bila in sem morala v bolnico za teden dni.

sedaj pa se je zgodil še večji čudež, ki ga ne morem dojet. bom takrat verjela, ko bom imela črno na belem izvide. ne gre mi v glavo. veselim se , ampak mi ne gre v glavo, kako je to možno, da sva imela tako srečo.....:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Pi@ -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (12.2.2005 22:17:05)

Sigurno sem imela romed ja. Embalaža (ovitek) je bil isti, samo test je bil moj samo trakec (takšen kot ga ima v svojem albumu balaena) in ne tak kot od Kire. Mogoče so pa v lekarni imeli kako staro zalogo :zmeden:

martika -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (13.2.2005 17:36:09)

Kira,

Ker sem sama noseca po ICSI, si lahko le predstavljam kako ti je pri srcu...

Iskrene iskrene cestitke, zelim ti cim lepso nosecnost in zdravega dojencka!!

:bravo::bravo::bravo:

biba77 -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (13.2.2005 18:03:31)

Kira, :rozica:, se enkrat cestitke! :bravo:

Kar pa se Romed testov tice, pa obstajajo kasetni (kot je v Kirinem albummu) in cenejsa izvedba - trakec.

GoYa -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (13.2.2005 18:49:02)

KIRA!

ČESTITAM :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa
Kar obnemela sem, ko sem tole prebrala.
Take zgodbe mi dajejo upanje.

LP, GoYa

sabini -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (13.2.2005 19:05:19)

embalaža je ista sam eni majo takec noter eni so pa v škatlici dve vrsti sta tko da če bo katera kupovala naj proba embalažo da je mal odebeljena če ne naj pa reče da sta dve notri če lahko tistega v škatlici, ker cena in embalaža je pa ista. Pa tud oba sta zanesljiva:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:PREVERJENO

clea -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (13.2.2005 22:21:59)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:BRAVO KIRAAAAAAAAAA!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKA SREČKA :nosecka: in NAJLEPŠO NOSEČNOST TI ŽELIM!!!!:sloncek::angel::rozica::angel::sloncek:

Clea

Pepa-2 -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (15.2.2005 8:43:10)

jaz sem čele sedaj videla, da si srečka :nosecka:. ja, kaj naj rečem...ČČEESSTTIITTAAMMOO:rozica::rozica::sloncek::sloncek::pujs::pujs::bravo::bravo:9nebesa9nebesa
UŽIVAJTE VSI ŠTIRJE

KIRA -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (18.2.2005 14:25:15)

sem se končno okorajžila, čeprav se bojim virusov in sem stopila do mojega G.9nebesa
si lahko mislite, kako je bil presenečen, da sem srečka nosečka.:)-:)-:)-:)-:)-
no v glavnem, je bil kar vesel, še pomirit me je probal, ker sem bla tako entuzijstična, da ne bi bla pol razočarana, če bi blo kaj narobe. pa ni nič narobe. zaenkrat zgleda vse o.k. posteljica se vidi 15 x 10 mm. je rekel, da sva najine šanse za naravno zanositev izkoristila, ko so ble pa tako nemogoče. hihihiii

naslednji pregled pa imam 15.3., znova UZ,pa kri itd... se pravi da gremo jovo na novo. juhuuuuuuuuuu

pa materinsko knjižco bom naslednjič dobila. sicer sem sedaj imela staro za vsak slučaj s sabo, sam je še ni so rabli. nslednji UZ bo pa že tak kot treba, tehtanje, kartonček mi bojo pisal, kri in vodo bom verjetno mogla dat... se pravi kot prejšnjič. sam da že sedaj vem, kako gre...

9nebesa9nebesa9nebesa:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> KAKO ZANESLJIV JE ROMED?? (18.2.2005 14:38:20)

Krasno, Kira. Vesela sem zae.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]