prosim za mnenja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lenika -> prosim za mnenja (12.2.2005 11:49:18)

Prejšnji mesec sem po 5-ih letih nehala jemat KT Cilest. Sedaj čakam :hudicek: že 31. dan, pa je še vedno ni. Kako dolgo naj še čakam, preden grem h ginekologinji? Ali je to normalno?
Hvala za odgovore!

Anonimen -> prosim za mnenja (12.2.2005 11:53:39)

Čist normalno. Zna se ti zgodit, da je tudi 2 meseca ne boš imela. Jaz sem jo enkrat čakala kar 48 dni. Ne vem pa koliko je še normalno.

Grascakinja -> prosim za mnenja (12.2.2005 11:56:09)

Mani se je ciklus potem ko sem nehala, čisto zmešal, včasih je ni bilo tudi po 45 dni ali pa mi je en ciklus čisto izostal. Tudi po pol leta nisem imela urejenega ciklusa, tako da zdaj ni nujno, da boš imela redne 28 dnevne cikluse kot med KT. Moja G pravi, da to ni nič nenavadnega.
Preden šopaš h ginekologinji, naredi doma test nosečnosti. Nosečnost naj bi pokazal že prvi dan izostanka M, potem pa pokliči G, da veš, kako naprej.
Držim pesti, da se ti izide, kakor si želiš!

india -> prosim za mnenja (12.2.2005 12:18:18)

Čisto normalno, sicer nikoli nisem jemala teh tablet,ampak druge, a vedno sem čakala po en do dva ciklusa do delne normalizacije.
Držim rezultat, da se ti zadeva obrne v željeno smer!!!
:rozica::rozica:

wawa -> prosim za mnenja (12.2.2005 12:21:35)

:rozica:Ne obremenjuj se! Jaz sem čakala na prvo M po prenehanju jemanja KT 48 dni.
Ko sem bila zadnjič na pregledu pri G sem prašala zakaj je to. In dobila naslednji odgovor: jajčniki ko jemlješ KT zaspijo, in ko jih nehaš jemati se morajo prebuditi, in to je potem odvisno od ženske do ženske kako dolgo traja. Menda pa če M ne pride ene 2meseca torej 60dni je dobro iti k G, kjer dobiš neke tabletke za sprožitev M.

Uživej!:rozica:

lenika -> prosim za mnenja (12.2.2005 19:37:41)

Hvala za vsa mnenja, naj pa povem, kaj se mi je zgodilo popoldne. Me je začelo nekaj zvijat in sem si mislila sedaj pa bo. Potem grem na wc in vidim rahla rjava krvavitev. Vendar sedaj spet ni nič.

india -> prosim za mnenja (12.2.2005 20:18:49)

Hormoni, čiščenje....saj bo!:miska:

Stran: [1]