Teja N
|
Povem vam punce, ni hujšega!:(( Timotej je že v torek zjutraj dobil vročino, peljala sem ga k zdravnici, ki je sprva ugotovila le, da ima čisto rahlo vneto uho, potem mu je pa za vsak slučaj vzela še kri. In še dobro, da jo je, saj so bili izvidi precej slabi in mora jemat antibiotik. Čeprav mi ga ponavadi domači pomirkajo, ko je bolan, da ne izostanem iz službe, sem se tokrat odločila, da vzamem bolniško. Kot, da bi vedela! Že naslednji dan sem se zbudila z vročino, imam strašne glavobole, boli me križ, vsa koža me peče,... :( Filam se z Lekadoli, pa ne pomagajo kaj dosti, vročino sicer zbijejo, a počutim se še vedno prav klavrno. Kašljam cele noči, imam občutek, da si bom en dan še pljuča izkašljala. V pljučih me boli in peče....skratka, groza in strah. Moj pikec pa je seveda ves siten, kaj ne bi bil, saj se počuti približno enako kot jaz. Tudi on se ponoči veliko prebuja in kašlja, podnevi pa zaspi le za kake pol urice, kar je seveda premalo, potem se pa zbudi in še pol ure po malem jokca in stoka, ker je še vedno utrujen, nazaj pa ne more zaspati. Podnevi bi se pa samo nosil okoli, kar pri njegovih 14 kilah ni ravno lahko. Jaz pa tudi nimam nič moči, po stopnicah se komaj privlečem, pa je samo en štuk, pogosto se mi kar ztavrti v glavi... Ne jaz ne Timotej nimava apetita in skoraj nič ne jeva... No, tako, malo sem pojamrala. No ja, veliko.:) Mi je že malček bolje. Moram pa zelo zelo pohvalit mojega zlatega možička:love: , ki tako lepo skrbi za naju. Hodi v trgovino in lekarno, se ukvarja z malim, da se lahko jaz spočijem, poskrbi za hrano,... Prejšnjo noč ni sploh nič spal, saj je na pol ure hodil k Timoteju, ki se je stalno prebujal, jaz pa zjutraj sploh nisem imela pojma, kaj se je ponoči dogajalo, tako me je zvilo... Ne vem, kaj bi brez njega. Hvala, ljubi moj, tako rada te imam!:love: Teja:)
|