Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 23.4.2008 22:41:04
|
|
|
|
sandra85
|
si mi vzela vprašanje sem glih hotela to vprašanje zastavit, ker je zadnjič mojega sinča to hinavsko sonce opeklo mal po ličkah, rokice (prstke) pa ima od 4 sprehodov čisto rjave, kot mali ciganček
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 23.4.2008 22:48:29
|
|
|
|
kaya2007
|
za na sprehode eucerin, za na morje mustela, za v hribe pa chicco hecam se, a ni ena krema za vse dobra??
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 5:01:00
|
|
|
|
jajula
|
pri kateri starosti pa začnete mazat?
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 7:29:10
|
|
|
|
dadica
|
Imam eucerin kremo. Prvo smo imeli Niveo pa je sin (starejši) dobil alergijo . lp dadica P.s. Mi smo pričeli mazat s kremo ko je bil izpostavljen soncu, se pravi ko je sam sedel v vozičku in ga več nisem mogla skrit pred soncem .
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 8:05:54
|
|
|
|
racman2
|
Tudi nam je eucerin zakon. Lani nisem mogla malega skoz zadržat v senci ob najbolj kritičnih urah, pa je bilo v redu, tud malo ga ni opeklo. Tko da tudi letos eucerin 40 v spreju. Nekje sem brala da do pol leta ni priporočljivo mazat, samo moja hči bo poleti stara 5 mesecev, pa jo bom vseeno. Ne vem, različna so mnenja.
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 8:09:32
|
|
|
|
kristinaj
|
dojenčki do 6m naj bi se soncu izogibali in tudi kasneje jih čim manj izpostavljat....... jaz naše na sprehodih zaenkrat ne mažem razen z navadno niveo kremo, ko bo pa sonce močnejše pa s kakšno otroško kremo za sončenje in pa na vozičku odprem senčnik, ko bomo pa na morju bomo pa najvišji faktor uporabili...... in se soncu med 11 in 17 izogibali pa bo...
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 8:32:49
|
|
|
|
poka1
|
Jaz sem glih včeraj šla kupovat kemo za sončenje za mojega sineka pa so mi rekli, da do 1 leta ni priporočljivo mazat.Če pa že hočem pa naj neki , ki je naravno.Tako, da nismo kupili nič.
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 9:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poka1 Jaz sem glih včeraj šla kupovat kemo za sončenje za mojega sineka pa so mi rekli, da do 1 leta ni priporočljivo mazat.Če pa že hočem pa naj neki , ki je naravno.Tako, da nismo kupili nič. Ja zdaj pa vedi. Sej človek ne ve kaj je prav. Ta Eucerin je baje ok.
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 9:46:24
|
|
|
|
KT
|
Katerokoli kremo za dojenčke s faktorjem do 25 - 30. Nad tem je v kremi sama kemija, faktorji nad 30 pa pravijo, da so čista izmišljotina Jaz se bom samo držala načela, da dojenček nima kaj delati na soncu od 11 - 16h, našo zvezdico namazala s kremo faktor 20 - 25, jo oblekla v tenko bombažno majčko, na glavo klobuček in to je to.
< Sporočilo je popravil KT -- 24.4.2008 9:47:03 >
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 9:47:16
|
|
|
|
Naja30
|
Lani, ko je bila stara manj od 1 leta sem jo mazala z bubchen kremo faktor 25 (ali 30, ne spomnem se ), ker je narejena na naravni bazi. Za letos pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 10:03:06
|
|
|
|
mehurčica
|
Sem že parkrat slišala mnenja iz lekarne: Dr. Hauschka, Weleda in Avene(to zadnjo je meni priporočila, ker ima moja Eni težave s suho kožo).
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 11:39:13
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: racman2 eucerin 40 v spreju. Tudi mi uporabljamo tega, že čisto od malega.
|
|
RE: zaščitna krema za sonce 24.4.2008 20:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Nobene nismo uporabljali pri dojencku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?