benika -> RE: bolniška za otroka (en od staršev brezposelen) (29.4.2008 10:58:55)
|
Hvala za odgovore. Drugače sem pa na tej strani http://209.85.135.104/search?q=cache:P8k65lfM0cgJ:www.zps.si/index2.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D83%26pop%3D1%26page%3D0%26Itemid%3D303+zzzs+bolni%C5%A1ka+za+otroka&hl=sl&ct=clnk&cd=5&gl=si&client=firefox-a zasledila, da bolniške za otroka ne more vzeti oče, ampak samo mati. Se bom še malo pozanimala, pa bom vidla. Piščanc, glede tega, da je za otroka poskrbljeno, ko je mož doma pa ... a tebi ni bilo lažje, če si bila doma pri bolanem otroku? Sem še vedno mnenja, da mora biti mati pri bolanem otroku. Ne vem no, jaz bi bila bolj mirna, če bi bila zraven. Pa ne me narobe razumet, mislim, da je v večini mati bolje poskrbela za bolanega otroka kot oče, seveda pa obstajajo izjeme. Lp Če bi prebrala celoten članek, pa ga verjetno nisi, bi videla, da to velja v primeru ločenih staršev oz. če ima oče drugačen naslov kot otrok. Jah, včasih ene res take kvasite, da glava boli. Kar se pa tiče tega, da oče ne more poskrbet za otroka...moj včasih precej bolje zna poskrbet za najina sinova kot pa jaz.
|
|
|
|