Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
voziček "Trendideal" (Babideal) iz ... 12.2.2005 11:57:53
|
|
|
|
total
|
Ne vem kakšen je ta,ampak jaz sem glih zadnjič nabavila voziček za sedet za našega:duda:,ki sem ga kupila v Baby centru od ABC Desing in sem ful zadovoljna,pa še ful poceni je bil. Lp:rozica:
|
|
|
|
voziček "Trendideal" (Babideal) iz ... 12.2.2005 12:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A to je takaka navadna marelica? Ma te so po moje vse O.K. Mi smo imeli en tak voziček (navadno "marelo") star 12 let, skozi je dal 4 otroke, kupili smo ga pa enkrat v Rovinju napol zastonj, ker se nam je ta stari zdel prevelik in že pokvarjen je bil, pa smo ga stran vrgli (s sestrino družino sem bila takrat na morju). Lani in predlani na morju smo ga "gurali" povsod, če se je Tibor v njem polulal, sem samo v morje zapeljala, in s Tiborjem do pasu v vodi (v vozičku) malo popeljala, pa je ostal čisto kot nov. S temi vozički, ki imajo zelo malo mehanizma, ponavadi ni problema (vsaj kolikor jaz vem).
|
|
|
| Stran: [1] |
Zdravniki.пеперутка16Zaupate zdravnikom?Da. (
50%)
Ne. (
50%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!