ursa1981 -> RE: protest proti vrtcem... (16.5.2008 14:02:27)
|
Zdravo, ja tudi jaz sem danes že pretočila solze. TUdi mi smo izvedeli, da smo zavrnjeni - imeli smo 49 točk, meja za sprejem naj bi bila 52. No, pritožba bo 100% - kriterij je tudi bližina starševe službe - mož je zaposlen 3 km od vrtca in tega niso upoštevali, češ, da je bližje Črnučam kot Jaršam - če bi dali vlogo v Črnuški vrtec, pa bi nam odbili 6 točk, ker ni vrtec Črnuče najbližji našemu domu. Katastrofa. Ne, vem kaj bom naredila, če ne dobim vrtca. Res ne! Tudi, sama bom počakala še pisni sklep in nato napišem maile prav na vse omenjene naslove in pritožbo v vrtec. Najbolj me boli to, da so v dopisu, ko so nam poslali vlogo za komisijo napisali, da nepopolnih in prepozno vdanih vlog ne bodo upotevalai in da bo odgovor do konca aprila oz. takoj v začetku maja. No v začetku maja je mož klical, kaj je z odgovorom in kaj je bil odgovor, čakamo še tiste, ki so oddali nepopolne vloge[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Mislim, kako si lahko kaj takega privoščijo, pišejo eno, delajo drugo. Katastrofa. Ja Janković obljublja za vse Ljubljanske otroke mesto v vrtcih, pa bo to res, tudi če bo upam, da mi ne bo treba hčerke vozit na drug konec LJ. v vrtec, ker v takem primeru bo v vrtcu več kot 9 ur, kot je max. LP URŠA
|
|
|
|