Katera zobna pasta? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BokiMB -> Katera zobna pasta? (12.2.2005 10:39:13)

V nekaterih prejšnjih temah sem prebrala, da mamice svojim otrokom že pred dopolnjenim 1 letom umivate zobke tudi z zobno pasto. Katero ste uporabile na začetku in kako?

malika -> Katera zobna pasta? (12.2.2005 10:44:18)

Mi imamo Vademecum junior. Dam mu čisto malo gor, ampak itak vse dol poje, ali pa se razmaže po celem obrazu :)- pustek :bravo:

puri -> Katera zobna pasta? (12.2.2005 10:59:36)

Jaz sem jo pa začela uporabljati šele pri dveh letih, prej sem mu jih pa umivala samo z vodo, ker pravijo, da dokler še ne zna izpljunit, da ni treba še uporabljati paste (no, sej drugač je tut zdej še noče izpljunit)!

Drugače pa imamo mi tut Vademecum junior- jabolko:)

lp

nejcko -> Katera zobna pasta? (12.2.2005 11:14:41)

Meni je zobozdravnica rekla, da otrok paste sploh ne potrebuje (naš je star 3 leta). Naš je velikokrat sploh noče, včasih pa ja, da jo dol poje, seveda. Uporabljamo pa colgate za otroke.

mehurčica -> Katera zobna pasta? (12.2.2005 18:52:06)

Weleda. Z zobno pasto sem mu začela umivat pri enem letu. Najprej mu sama zdrgnem zobke, pol pa še sam malo.

Seven* -> Katera zobna pasta? (12.2.2005 19:24:07)

Moras se zavedati, da taksen otrocek vecino paste poje. Zelo priporocam Weledino pasto (DM), ki je dobrega okusa, ne vsebuje nobenih penil, konzervasov in kemicnih aditivov in otrocki jo imajo menda radi. Je pa iz ognjica. Res je drazja, ampak jaz uporabljam Weledine paste ze dolgo in so res super. Je pa hecno, ker se sploh ne penijo.. Od zacetka mi je bilo ful cudno..

Stran: [1]