Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: zeloooo rahla črtica na testu 30.4.2008 14:24:54
mars.2903
Pozdravljene!
Zaradi zaostanka M sem danes naredila test. Pokazal je plus, tako da tudi jaz upam, da pričakujemo. Dokler mi G ne potrdi me je še vedno strah razočaranja, ki bo sledil. Znakov nimam nobenih. Počutim se super in upam da sem
RE: zeloooo rahla črtica na testu 30.4.2008 14:38:55
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mars.2903
Pozdravljene!
Zaradi zaostanka M sem danes naredila test. Pokazal je plus, tako da tudi jaz upam, da pričakujemo. Dokler mi G ne potrdi me je še vedno strah razočaranja, ki bo sledil. Znakov nimam nobenih. Počutim se super in upam da sem
RE: zeloooo rahla črtica na testu 30.4.2008 16:56:52
Hator
Čestitke!!!!!!!!!
saj tudi jaz komaj verjamem, da nam je končno le uspelo, sem naredila kar 6 testov, no danes pa še sedmega. Čist za vsak slučaj. Pa je samo še bolj debel +