Nakup sedeža na internetu Baby Center (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Ekaz -> Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 18:52:07)

Nikoli nisem še nič naročala preko interneta, zato nimam pojma kako poteka na strani od Baby Centra. Zanimam se za avtosedež. Jih iste kot jih imajo na internetni strani prodajajo tudi v trgovini? So cene enake? Kakšen je način plačila, če naročiš na internetu? Je varno?

kajajaka -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 19:02:51)

cene so enake, razen, če gre za spletno akcijo...

ZmajTolovaj -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 19:15:36)

Klubski izdelki so isti na spletu ali v trgovini; pri dnevnih akcijah pa gre za SPLETNE akcije in lahko za tisto ceno izdelek naročiš samo prek spleta, kot je že kajajaka napisala. Jaz nonstop nekaj po netu kupujem, ne samo iz BC, pa je kul. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 19:16:51)

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

cene so enake, razen, če gre za spletno akcijo...

In avtosedezi so vsak mesec v akciji...poglej, ce tudi tvoj.

smotka lonib -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 19:59:12)

plačaš pa lahko po povzetju.

tinaaja -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 20:13:07)

vcasih se splaca tud iz tujine prek neta narocit, ker lahko ornk prisparas..

smotka lonib -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 21:19:58)

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

vcasih se splaca tud iz tujine prek neta narocit, ker lahko ornk prisparas..

se strinjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

klaja -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 21:45:25)

V kolikem času pa ponavadi dostavijo, npr. stvari iz BC?

Sem naročila posteljico in še nekaj stvari, zraven pa tudi bone, pa bi jih v soboto rabla, vendar še ni pošiljke od nikoder.

Antigona -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (23.4.2008 22:27:03)

Če imajo vse na zalogi v tej trgovini iz katere pošiljajo (ponavadi je to iz BC na Rudniku v Ljubljani) potem je to zelo hitro. Drugače pa imaš v mailu ki si ga dobila telefonsko številko kontaktne osebe, pa jo pokliči in vprašaj kdaj bo. Povej tudi da se ti mudi....

PIRANJA -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (24.4.2008 8:12:03)

jaz pa ti svetujem, da za tvoj sedež pogledaš še na spletno stran sonček.si, kjer so običajno cenejši kot BC. Če greš pa kaj na Bled, pa tudi tam lahko prevzameš. Sicer pa tudi pošljejo ja.

Ne vem, jaz imam z SOnčkom zelo dobre izkušnje, ker kupim marsikaj ceneje, kot pa v BC. Ena ti je pa tudi že svetovala nakup iz tujine, to je pa lahko še cenejše.
P

Pobalami -> RE: Nakup sedeža na internetu Baby Center (24.4.2008 8:28:29)

Jaz sem večkrat naročila na BC straneh in je bilo zmeraj ok. Tudi avtosedež sem (v dnevni akciji je bil zelo znižan).

Poteka pa tako, da se naprej logiraš na stran. Ko najdeš izdelek klikneš v košarico ali kupi gumb. Ko si vse nabrala greš na blagajno: tam napišeš svoj naslov in način plačilo, daj tudi telefon ker te pokličejo če je treba. Plačaš lahko tudi po povzetju. Je zelo preprosto - malo si preberi na strani.

Stran: [1]