Packe na oblačilih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

TIA22 -> Packe na oblačilih (23.4.2008 17:02:52)

Moj sinko je pravi mojster v zamaniji. Čisto vse majčke ima popackane. sami flekeci , ki ne gredo dol. mi lahko prosim lepo poveste s čim naj to operem da spravim to dol, ker počasi nebo imel kaj obleči v vrtec, če pa vse zapacka! sem poskusila z Vanish, pa nevem če sem vzela pravega. Mi lahko poveste točen naziv izdelka s katerim bi se to dalo odstraniti?

Maleal -> RE: Packe na oblačilih (23.4.2008 17:30:01)

Jaz dam na packe OXI od omino bianco,je svetlo zelene barve,kupim pa tistega ki se našprica in do zdaj je skoraj vse šlo dol.

Lunca1 -> RE: Packe na oblačilih (23.4.2008 22:01:57)

Jaz uporabljam odstranjevalec madežev od Beckmanna (tisti ki ima na glavi rumeno krtačko) in spravim ven 90 % madežev, zraven dam pa v stroj še Vanish v prahu ali gelu, odvisno kaj s čim perem. Kakce spravim pa ven z vanish gelom.

zima22 -> RE: Packe na oblačilih (25.4.2008 14:33:45)

Cunje najprej operi. Madeže na čistih cunjah pokapaj z sokom limone in daj sušit na sonce. Potem še enkrat operi. Preverjeno pomaga za vrsto madežev, ki jih pridelajo ti mali nadebudneži.

lunca2 -> RE: Packe na oblačilih (30.4.2008 10:26:21)

Mi uporabljamo vanish in zaenkrat so šli vsi madeži dol.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Naja30 -> RE: Packe na oblačilih (30.4.2008 20:40:45)

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Jaz dam na packe OXI od omino bianco,je svetlo zelene barve,kupim pa tistega ki se našprica in do zdaj je skoraj vse šlo dol.

Isto, samo da je gel.

Stran: [1]