PROBLEM!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

barby78 -> PROBLEM!!! (23.4.2008 11:23:18)

Mene pa zanima,ce je katera ze imela ali ima podoben problem!

Minil je mesec od poroda in opazila sem,pri umivanju pa tud z ogledalom sem si pol pogledala,kot da bi imela nekaj v noznici.v bistvu se ne vidi kot bi bila luknja,ampak kot da imam neko pregrado.po prvem porodu vem da tega ni bilo.a mislite,da je mozno da se maternica tako povesi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mogoce se bo kateri zdelo smesno (tud napisano je bolj tako) ampak me res zanima,ce mi lahko katera odgovori.poporodni pregled imam cez 14 dni.

vesel -> RE: PROBLEM!!! (23.4.2008 11:51:02)

Jaz bi slaprej do G. kaj pa ves kaj je.

ursalara -> RE: PROBLEM!!! (23.4.2008 12:34:22)

Najbolje da res do  G in ti bo on povedal kaj in kako

Jančika_ -> RE: PROBLEM!!! (23.4.2008 12:39:38)

Po opisu sodeč bi to lahko bila povešena nožnica. Jaz sem po drugem porodu imela povešeno steno nožnice in sicer sem to ugotovila tako, da sem maternični vrat zatipala kakšna 2 cm od vhoda v nožnico, videti ej bilo pa približno tako, kot opisuješ. G mi je zagotovil, da se bo to popravilo s Keglovimi vajami. In se je res; mogoče je MV zdaj kak centi nižje kot prej, a stanje je normalno. Ampak sem jih delala res redno - med vsakim dojenjem sem jih naredila, kolikor je šlo.

Popravi se pa toliko, kolikor gre nazaj v 3-4 mesecih, max. 6, tako da se splača potruditi s Keglom. Vsaka naslednja nosečnost lahko stanje spet poslabša.

jajula -> RE: PROBLEM!!! (23.4.2008 14:29:18)

Jančika,
a si se takrat tud kaj s športom ukvarjala al ni priporočljivo?

Jančika_ -> RE: PROBLEM!!! (23.4.2008 15:50:21)

S športom sem se po dogovoru z ginekologom začela ukvarjati 6 tednov po porodu. Sem tudi sama pomislila, če je to OK, pa zgleda, da je.

Stran: [1]