|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROBLEM!!!
23.4.2008 11:23:18   
barby78
Mene pa zanima,ce je katera ze imela ali ima podoben problem!

Minil je mesec od poroda in opazila sem,pri umivanju pa tud z ogledalom sem si pol pogledala,kot da bi imela nekaj v noznici.v bistvu se ne vidi kot bi bila luknja,ampak kot da imam neko pregrado.po prvem porodu vem da tega ni bilo.a mislite,da je mozno da se maternica tako povesi user posted image

Mogoce se bo kateri zdelo smesno (tud napisano je bolj tako) ampak me res zanima,ce mi lahko katera odgovori.poporodni pregled imam cez 14 dni.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROBLEM!!!
23.4.2008 11:51:02   
vesel
Jaz bi slaprej do G. kaj pa ves kaj je.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2008 12:34:22   
ursalara
Najbolje da res do  G in ti bo on povedal kaj in kako

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2008 12:39:38   
Jančika_
Po opisu sodeč bi to lahko bila povešena nožnica. Jaz sem po drugem porodu imela povešeno steno nožnice in sicer sem to ugotovila tako, da sem maternični vrat zatipala kakšna 2 cm od vhoda v nožnico, videti ej bilo pa približno tako, kot opisuješ. G mi je zagotovil, da se bo to popravilo s Keglovimi vajami. In se je res; mogoče je MV zdaj kak centi nižje kot prej, a stanje je normalno. Ampak sem jih delala res redno - med vsakim dojenjem sem jih naredila, kolikor je šlo.

Popravi se pa toliko, kolikor gre nazaj v 3-4 mesecih, max. 6, tako da se splača potruditi s Keglom. Vsaka naslednja nosečnost lahko stanje spet poslabša.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2008 14:29:18   
jajula
Jančika,
a si se takrat tud kaj s športom ukvarjala al ni priporočljivo?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2008 15:50:21   
Jančika_
S športom sem se po dogovoru z ginekologom začela ukvarjati 6 tednov po porodu. Sem tudi sama pomislila, če je to OK, pa zgleda, da je.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?