Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neizpisani umniki v postih?! 23.4.2008 10:54:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Dajte mi povedat, punce, ali je tudi pri vas tako (da do sedaj normalno izpisani umniki, sedaj v besedilu manjkajo) ali je moj raunalnik fasal kak virus ? nimas virusa moderatorji so ze obvesceni
|
|
RE: Neizpisani umniki v postih?! 23.4.2008 10:54:41
|
|
|
|
Mišni
|
Pri meni je isto, brez umnikov, izgleda je je na RR nekaj narobe.
|
|
|
|
RE: Neizpisani sumniki v postih?! 23.4.2008 10:55:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Dajte mi povedat, punce, ali je tudi pri vas tako (da do sedaj normalno izpisani umniki, sedaj v besedilu manjkajo) in RR strajka ali je moj raunalnik fasal kak virus ? In tema ze 2x odprta na O portalu.
|
|
|
|
RE: Neizpisani umniki v postih?! 23.4.2008 10:56:18
|
|
|
|
Rožica I
|
Thanks' god , sem ze mislila svojega simpaticnega racunalnicarja klicat, samo nimam casa ker se ucim (in malo se na RR visim) !
|
|
RE: Neizpisani sumniki v postih?! 23.4.2008 10:57:07
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga In tema ze 2x odprta na O portalu. ----------------- Ja, hvala, Visla, le kaj bi brez tebe ?!
|
|
RE: Neizpisani sumniki v postih?! 23.4.2008 10:57:33
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Dajte mi povedat, punce, ali je tudi pri vas tako (da do sedaj normalno izpisani umniki, sedaj v besedilu manjkajo) in RR strajka ali je moj raunalnik fasal kak virus ? In tema ze 2x odprta na O portalu. Zaato temo zaklepam.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?