metuLJchy
|
Malo gledam teme in ko berem vidim, da nas je kar nekaj punc, ki se res zze dolgo trudimo za . Ne mislim to 6 mesecev in podobno, kar je tudi dolgo ko ccakass, ampak nas maratonke, fosilke, ki se trudimo in ne obupamo. Ste za druzzenje, klepet? Ker prepriccana sem, da punce, ki se toliko asa trudimo zanositi v sebi nosimo ccisto drugano izkussnjo, kljub nesstetim neuspehom mislim, da smo to zelo pogumne punce, ki se ne damo kar tako. Izkussnja te prisili zoreti, odkrivati sebe, partnerja - in predvsem gojiti vero v dober razplet in potrpezzljivost! Torej, cce se vam tema ne zdi preve brezvezna bi bilo lusstno cce se malo na enem mestu dobimo. Sama se z mojim trudiva od avgusta 2005. Prvo leto itak noccejo nobenih dodatnih preiskav delat, tako da meni so ssele po cca. 8 mesecih pogruntali da imam prekratke cikluse (takrat M na cca. 21 dni) in dobila sem iz italije neke tablete. Potem pa je kmalu potem ratal cel kazzin. Ciklusi so se daljssali, rekordni so bili dolgi tudi po 90 dni, pa sse to so mi M. sprozzali s tabletkami. Jeseni 2006 so mi ugotovili hormonska neravnovesja, oz. povissan hormon prolaktin - zviuje ga manja cista v glavi, ki pritiska na hipofizo - od takrat se borim proti temu, predvsem z zelo odurnimi tabletami. Ma kaj ccmo. Junija pa upam da gremo s postopki naprej, upam da v IVF. Toliko na hitro o moji poti, ce zze naccenjam temo. Kaj pa ve punce, kakssne so vasse izkussnje na tej ne ravno lahki poti do ? p.s. ker ssumniki ne delajo sem uporabila ss, zz, cc
|