|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maratonke
23.4.2008 9:38:18   
metuLJchy
Malo gledam teme in ko berem vidim, da nas je kar nekaj punc, ki se res zze dolgo trudimo za user posted image . Ne mislim to 6 mesecev in podobno, kar je tudi dolgo ko ccakass, ampak nas maratonke, fosilke, ki se trudimo in ne obupamo. Ste za druzzenje, klepet? Ker prepriccana sem, da punce, ki se toliko asa trudimo zanositi v sebi nosimo ccisto drugano izkussnjo, kljub nesstetim neuspehom mislim, da smo to zelo pogumne punce, ki se ne damo kar tako. Izkussnja te prisili zoreti, odkrivati sebe, partnerja - in predvsem gojiti vero v dober razplet in potrpezzljivost! Torej, cce se vam tema ne zdi preve brezvezna bi bilo lusstno cce se malo na enem mestu dobimo.

Sama se z mojim user posted image  trudiva od avgusta 2005. Prvo leto itak noccejo nobenih dodatnih preiskav delat, tako da meni so ssele po cca. 8 mesecih pogruntali da imam prekratke cikluse (takrat M na cca. 21 dni) in dobila sem iz italije neke tablete. Potem pa je kmalu potem ratal cel kazzin. Ciklusi so se daljssali, rekordni so bili dolgi tudi po 90 dni, pa sse to so mi M. sprozzali s tabletkami. Jeseni 2006 so mi ugotovili hormonska neravnovesja, oz. povissan hormon prolaktin - zviuje ga manja cista v glavi, ki pritiska na hipofizo - od takrat se borim proti temu, predvsem z zelo odurnimi tabletami. Ma kaj ccmo. Junija pa upam da gremo s postopki naprej, upam da v IVF. Toliko na hitro o moji poti, ce zze naccenjam temo.

Kaj pa ve punce, kakssne so vasse izkussnje na tej ne ravno lahki poti do user posted image ?

p.s. ker ssumniki ne delajo sem uporabila ss, zz, cc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maratonke
23.4.2008 10:06:48   
Fargesia
metuljchy, živijo! take maratonke se dobivamo na nova borba se pripravlja...pridi tja!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2008 10:14:50   
pikovit
No pa se e ena maratonka javlja.Ko sem bila na zaetku nase poti,sem srcno upala,da mi ne bo treba pisat takih postov.In ravno to se je zgodilo.Ja pa nimam prav kaj dosti narest,kot napisat kaj pametnega al pa tud neuser posted image .
Midva sva v tem zosu od leta 2001 oz. takrat sva probavala naravno,pa ni lo.Kasneje sem dobila napotnico za laparo in so mi odstranili jajcevode.Potem pa konzilij za ivf.Moj prvi ivf je bil v letu 2003 in vse do danes se ni ni zgodilo.Dala pa sem ez e 6 postopkov,2x zamrznjenki,2x spontanc in ni od ni.Sedaj akam na 7 maj,ker greva z mojim na genetsko preiskavo in da vidimo,e bo mama genetika kaj rekla.Konec maja pa imava razgovor v Mb in da vidimo,kaj bodo e tam rekli.
Evo to je moj kratek povzetek ivljenjepisa.user posted image
Aja pa stara bom 32 letuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2008 10:24:37   
metuLJchy
metuljchy, ivijo! take maratonke se dobivamo na nova borba se pripravlja...pridi tja!

hvala, bom pokukala e tja da ni sto tem

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2008 12:31:46   
tassi1
na žalost se javjam tudi jes-trudima se že od leta 1998(10let),za mano so 3* SS po naravni poti,1* IZM,*MOLA,5* IVF_ICSI,..da OP niti ne štejem.user posted image user posted image user posted image

do sedaj še nisma obupala,stara sma pa oba 35 let!user posted image user posted image
jeseni grem v nov postopek,pa tudi v juniju imam genetiko!mi pa drugač na vseakem pregledu odkrijejo kaj novega-slabega!!

se še tipkamo,upam,da z boljšimi novicami

Lp držim pestke za vsako od nasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2008 13:45:44   
metuLJchy
joj pikovit in tassi sta pa obe tako pogumni! In pravi borki! Si ne predstavljam kaj vse sta dali skozi, obema želim da se ta začarani krog čimprej konča. Meni se že teh 2 leti in pol zdita neskončni, polni parcev in vzponov, upanj in razočaranj. Obema res veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2008 13:54:20   
hati
Evo še ena. Midva se trudiva od konca 2004, ne vem natančno, ker se takrat še nisem obremenjevala. Za mano je HSG, pa laparo in histero. Odstranili so mi pregrado in zarastline v jajcevodih. Možnost naravne zanositve naj bi obstajala. user posted image V tem mesecu je za mano tudi prvi IVF, žal neuspešen. Aja stara sem pa 31 let.

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2008 17:05:09   
Lu33
Živjo!

Zgleda, da se nas bo kar nekaj nabralo.
Moja zgodba pa je taka:
Za user posted image  se boriva nekje od januarja 2005 - uradno. Sva pa že prej dve leti kao pazila in prav fino se nama je zdel, kako "znava pazit "! Do sedaj  je za mano odstanitev pregrade, HSG- b.p., hormoni so vredu, sem v drugem ciklusu Klomifena, čez nekaj tednov grem na PCT, moj pa je opravil dva spermiograma ( prvi ne najboljši, drugi pa OK )
Stara sem 27.
Saj vem, da mi še ne teče voda v grlo, ampak je pa vseeno hudo, sploh pa zaradi tega, ker sva si mojim že skoz želela ful veliko družino (najmanj 5 ). Sam, očitno nama to ni namenjenouser posted image  

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?