|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nimam teka
22.4.2008 20:03:44   
Anonimen
Živjo!
V enem postu sem prebrala, kako ste nosečke v prvih tednih non-stop lačne ... no jaz imam pa nasproten problem: sem v 8. tednu in že od začetka nimam nobenega teka. No, saj glede na moje kilograme je to kar vredu, samo zaradi malega fižolčka me skrbi. Ker če samo pomislim na kako hrano mi je kar slabo ... zapaše mi sem ter tja kvečjemu kak jogurt ali pa grozdje. Kuhanje kosila je pa sploh zgodba zase, ker se moram pred kosilom dobesedno posilit s kako hrano, ker potem mi je zaradi raznih vonjav, ki se širijo izpod kuhalnice tako slabo, da ničesar ne spravim več vase. Drugače jem folno kislino z raznimi dodatki vitaminov pa vsak dan pojem kaj od sadja in zelenjave, ampak vseno me skrbi če je to zadosti.
Kaj menite? Ima mogoče katera podobne probleme?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nimam teka
22.4.2008 20:10:54   
Naja30
Meni je tudi vse smrdelo na začetku. Brez skrbi, tudi če boš manj jedla, bo mali fižolček dobil vse, kar rabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 20:43:17   
Roberta69
Baje je user posted image kot "pijavka" in si pribori vse kar rabi, nasrka edino nosečnica. Sicer pa mislim, da se zavoljo user posted image lahko malce potrudiš in če ti že ne paše veliko jesti, pač eš kakovostno in primerno hrano, za kaj več pa najbolje, da povprašaš zdravnika, ker ne vem, kako je, če ima človek že "zaloge". 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 20:46:53   
Volga
Po moje pa, če imaš že od prej zaloge, se pravi, če imaš odvečne kg, bo mali (fižolček, WTF user posted image ) skral najprej iz zalog. Tako da ti ni treba pretirano jesti in se posiljevati.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 20:58:22   
Naja31
Kaj bi jaz dala da bi imela tak problem v nosečnosti. user posted image

Ne skrbi, imaš še 7 mesecev časa, da not prineseš in tudi hrana ti bo začela dišati. Samo da te ne bo potem skrbelo, da preveč poješ user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 21:40:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2008 22:38:52   
Anonimen
Hvala za spodbudne besede!

Volga, fižolček ga oz. jo pa kličeva za to, ker mi je ob pvem pregledu, ko sem G vprašala kako velika je moja pikica, je G rekla da je velika in tudi oblike pribljižno take kot malo zrno fižola, pa se mi je tako posrečeno to zdelo da pikico kar fižolček kličem ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2008 22:40:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Kaj bi jaz dala da bi imela tak problem v nosečnosti. user posted image

Ne skrbi, imaš še 7 mesecev časa, da not prineseš in tudi hrana ti bo začela dišati. Samo da te ne bo potem skrbelo, da preveč poješ user posted image

user posted image user posted image

Nic se ne sekiraj zaradi apetita, ce se drugace dobro pocutis :).

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2008 9:09:50   
Majabo
mene je v obeh nosenostih apetit zagrabil v petem mesecu
ne sekiraj se
e udila se bo kako lahko tako hitri nabira kilograme...tebi se bodo zdeli obroki normalno veliki ...vsi okoli tebe pa se bodo udili, kako lahko tako veliko poje user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2008 9:25:55   
sharona
jst tud nimam apetita ... ampak pravjo, da tud to se pride, tko da se ne sekiram

po kilah se nisem se nic zredila (13. teden), slaufek okrog trebuscka pa ze mam mal - sicer ne vem, kako, ampak je user posted image  ... ocitno se je kilaza malo drugace razporedila

sicer sem pa kr suhica ze celo zivljenje in slabo jem in upam, da si bo mali znal vzet, kar rabi ... user posted image

< Sporočilo je popravil sharona -- 23.4.2008 9:26:19 >

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2008 11:48:15   
timika
No, tudi jaz kliem mojega zdaj e 19- mesenika fiolek vasih - zakaj?
Po Cr smo bile v sobi tri, obe sta imeli svetle otroke in za kilo teje kot je bil moj. Mi je prilo na pamet vsaki, ko so mi ga pripeljali, da je tak ko mali fiolek, temen in droben...bogve, zakaj.
In tisti Volgin WTF ni na mestu - kaj vse preberemo tukaj, pa se ne zgraamo. vsaka ima pravico svoje malo najdraje bitjece imenovati kakor ji pae. Tolerantnost pa ni vrlina mniogih na takih forumih. al.

Pa sreno, jaz nisem imela teka do 5. meseca, koliko sem jedla, sem se silila, pa je bilo z malim vse bp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2008 12:53:27   
ursalara
Ne sekiraj se jej kolikor ti pase

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2008 12:56:29   
Mijavček
Ne se sekirat.... Jaz sem od 8.-13-tedna shujšala s 49 na 46 kg, nič me ni nikjer, nič mi ne paše jest, vse kar pojem do 13. ure gre obvezno v školjko (skoz zgornja vratauser posted image ), popoldne pa pojem malo kosila , ampak res ene pici mici porcijo (tašča kuha, bravo zanjo, jaz grem bruhat sam če odprem hladilnik) .... pa sem bila včeraj na NS in je dr. Pušenjak rekel, da ni panike, da bomo že preživel. Sem pa noseča z dvojčki in sta me čist izčrpala... sama dva pa sta še večja, kot naj bi bila za 12 tednov. Tako, da no worries, fižoli si vzamejo akr rabjo, nam pa ostanke pustijo.

Ja, jaz sem tud mojima rekla, da ste fižola, saj na UZ lih tako zgleda user posted image . Zdaj, ko sta 6 cm pa sta dva žabca user posted image

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2008 19:38:13   
Aurea
To je normalno, da nimaš teka in ti vse smrdi na začetku user posted image . Jaz sem tudi shujšala, pila samo vodo in čaj ter jedla ene par stvari. No, zadeve so se popolnoma spremenile nekje po 15. tednu, ko sem dobila apetit nazaj, zdaj bi pa tako ali tako pojedla vse, kar vidim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tvoja pikica pa dobi vse potrebno za rast od tebe - pa četudi bi zaradi tega tebi česa primanjkovalo.  

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2008 21:00:11   
maja24
Ne skrbi do 20t se ti ni treba zredit,pol boš pa vidla bojo šli kg kr goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.5.2008 18:53:18   
jesensko listje
Mene pa zanima, če so te slabosti postopne, al te lahko kr naenkrat napadejo. Jaz sem bla dons čist fuč, prejšne dneve pa mi je blo sam zutri mal slabo. a je možno, da zato, ker sem začela jemat druge vitaminske tablete (prej tifol, zdej elevit), al je to kr tko? drgač sm pa bl na začetku, kšn mesec je že mim.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.5.2008 21:28:12   
Anonimen
No, z veseljem vam sporočam, da so me "težave" s pomanjkanjem apetita minile ... zdaj sem v 9. tednu in bi pojedla vse kar vidim ... Ko me zagrabi lakota moram takoj nekaj vtaknit v usta, če en me začne boleti glava. Ima katera kak predlog kaj imeti stalno na zalogi, da si zapolnim želodec in da se kilogrami ne bodo nabirali le po zaslugi razsočega fižolčka ;) ... sem poizkusila z jabolki, pa kumarami, vodo, ... nič ne pomaga ... občutek po lakoti mi prežene le kaj konkretnega (čokolada, kruh, krompir, meso ipd.) ... ok, saj vem kaj boste: da nikoli nisem zadovoljna user posted image Ja mogoče res, sam tale dogodivščina je zame prva pa nisem navajena, da je moje telo tako odvisno od hormonov in tega ;)

(odgovor članu jesensko listje)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2008 21:39:05   
Anonimen
Spet me pestijo težave s prehrano ... no ja no ... sicer slabo mi ni več, samo hrana mi pa ne diši več... pojem malo, lačna nisem ... noseča sem zdaj 15 tednov in malo pa sem shujšala že 5 kilogramov ... pa saj jem zelenjavo, sadje, meso, jogurte, ... sladkarije mi ne dišijo. Pa je to normalno? Pa saj na moje zdajšnje kile najbrš niti ni to taka katastrofa, ker zaloge je dovolj ... samo vseeno še nisem slišala, da bi katera v nosečnosti hujšala, ne pa se redila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2008 21:52:13   
ključek
samo vseeno še nisem slišala, da bi katera v nosečnosti hujšala, ne pa se redila.

jaz sem shujšala v začetku za 8 kg, ker sem 3 mesece non stop bruhala. lahko sem pila le vodo in jedla suhe piškote. meni je smrdelo vse, še kruh. kako, ne vem.user posted image  sedaj sem v 26 oz. skoraj 27 tednu, in je stanje odlično. pridobila sem nazaj apetit, kilograme in en lep trebušček. user posted image
tudi s teboj bo vse ok, boš videla. meni so slabosti minile v 17-18 tednu.
srečno!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2008 0:03:38   
Anonimen
Saj ravno v tem je problem, ker mi že skoraj en mesec ni več slabo , bruhala pa nikoli nisem ...

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?