|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: razveza
22.4.2008 20:33:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Jaz sem 22 let in prosim ne recite da sem se takooo mlada.

Itakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....:)).

Sori, ampak si :)). Uzivaaaaaaaaaaaaaaaaj.

(odgovor članu srecna_zvezda)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
22.4.2008 20:35:38   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Jaz sem 22 let in prosim ne recite da sem se takooo mlada.

Itakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....:)).

Sori, ampak si :)). Uzivaaaaaaaaaaaaaaaaj.

user posted image  , nisem tak tip zenske ki bi v teh letih hlepela po tem... saj sem uzivala....kao...bi marsikdo rekel ampak zame dovolj..user posted image  mogoce se slisi noro, ampak tako cutim...imela sem samo tri fante in z vsakim izmed njih bila v resni zvezi;1. eno leto,2. malo manj kot 3leta, in to sedaj 3. malo manj kot dve leti....cudno?noro?....ne vem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.4.2008 20:36:51   
Anonimen

user posted image  , nisem tak tip zenske ki bi v teh letih hlepela po tem... saj sem uzivala....

CELO zivljenje lahko uzivas....ni treba govoriti v pretekliku :).

Po cem mislis, da ne hlepis?

Neposredna povezava do sporočila: 28
22.4.2008 20:39:12   
karmy
glavno d sem te nasmejala user posted image user posted image user posted image smeh je pol zdravja pravijo

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2008 20:42:48   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

user posted image  , nisem tak tip zenske ki bi v teh letih hlepela po tem... saj sem uzivala....

CELO zivljenje lahko uzivas....ni treba govoriti v pretekliku :).

Po cem mislis, da ne hlepis?

ne hlepim? hja..kaj pa vem..po vedno novih avanturah mogoce, ni mi do nenehnega izhoda po diskacih med vikendi, ma kaj pa vem... Zelim si le imeti nekoga ki me bo ljubil in bil iskren in posten do mene. S takim clovekom si zelim graditi skupno zivljenje in skupaj z njim uzivati. Da skupaj greva kam, se zabavava(da ne bo pomote, vsak rabi tudi svoje kolege za kar sem jaz absolutno za)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.4.2008 20:44:55   
Anonimen

ne hlepim? hja..kaj pa vem..po vedno novih avanturah mogoce, ni mi do nenehnega izhoda po diskacih med vikendi, ma kaj pa vem...

Ves koliko uzivanja obstaja....user posted image ?

Tole, kar pises je bolj "dogajanje"....uzivas pa lahko v tisoc drugih receh in trenutkih. Ko bos uzivala sama, bo prisel tudi taksen partner.

Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2008 20:46:29   
daddy

KAJ MU BO KDAJ ZAL?

Ne se fejst obremenjevat s tem, ali in koliko mu bo žal. Naredi tako, da ne bo tebi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 32
22.4.2008 20:53:56   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

KAJ MU BO KDAJ ZAL?

Ne se fejst obremenjevat s tem, ali in koliko mu bo žal. Naredi tako, da ne bo tebi user posted image .

no to je se eden izmed mojih strahov.... ali je mozno da sem naredila napako ko sem odsla(verjetno ne vendar v tistem trenutku ko me zagrabi melanholija....)ali obstaja na svetu se moski, ki je iskren, zvest in posten do zenske???vse bolj dvomim v to....

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.4.2008 20:56:41   
Anonimen

ali je mozno da sem naredila napako ko sem odsla(verjetno ne vendar v tistem trenutku ko me zagrabi melanholija....)ali obstaja na svetu se moski, ki je iskren, zvest in posten do zenske???vse bolj dvomim v to....

Metafizicna vprasanja si postavljas....user posted image

Zivi pa bo vse dobro :)).

Neposredna povezava do sporočila: 34
22.4.2008 20:57:47   
daddy

ali obstaja na svetu se moski, ki je iskren, zvest in posten do zenske???vse bolj dvomim v to....

Pravilno je, da dvomiš. To, kar iščeš, bo prišlo takrat, ko boš nehala iskatuser posted image . Meaning, samo od sebe. Ne išči zvez "na silo", pusti, da te ljubezen poišče sama.

Neposredna povezava do sporočila: 35
22.4.2008 21:02:46   
majate
Samo srečna si lahko, klofute bi slej ko prej tudi dobila.Vreden ni nič in nikoli ne bo. Zato, glavo gor in veselo v svet z odprtimi očmi. Pride tudi še pravi. Glavno ti je že uspelo - končala si zvezo z otročjim nasilnežem.user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.4.2008 21:11:38   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: majate

Samo srečna si lahko, klofute bi slej ko prej tudi dobila.Vreden ni nič in nikoli ne bo. Zato, glavo gor in veselo v svet z odprtimi očmi. Pride tudi še pravi. Glavno ti je že uspelo - končala si zvezo z otročjim nasilnežem.user posted image

Res jeuser posted image user posted image

druzina je zame vse!!

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.4.2008 21:46:48   
catisima
Ej ne se sekirat, ok zdej je težko ampak zavedaj se, da si nardila prav. Tudi jaz imam za sabo tako zvezo, ko sem po 6.letih nardila konc, ker mi je čist počl u glavi od stalnih obtoževanj in zmerjanj. Štirinajst dni je bilo težko ampak hvalabogu sem nardila korak naprej in ne nazaj.  Da me ljubi sem preslišala in ko je bilo najhuje mislila na slabe stvari;Trajalo je štirinajst dni. Po treh tednih sva poskusila ostati prijatelja vendar j eblo tko vse čudno, da danes nisva več in hvala bogu da je tako; ker je še zmeraj "gnoj". Ko sem pa najmanj pričakovala  je prišel nov ideal mimo, ki malo manj govori ampak žensko spoštuje in po treh letih bova če bo vse posreči onec leta postala srečna starša.
Tako, da pojdi naprej z dvignjeno glavo in ne glej nazaj ter sploh ne pomišljaj o vrnitvi.
Glede stanovanja pa zelo pazi, namreč pri meni sem po šestih letih ugotovila, da sem bila z osebo, ki je sploh nisem dovolj dobro poznala ( finančna štala).
Veliko sreče in poguma....

enga :), pa pa Simonka

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.4.2008 22:03:48   
Natty5284
ne morem vrjet...kot da bi brala svojo zgodbo...ne boš vrjela srečna zvezda...ampak tudi meni se to dogaja...s tem da moj ni star 28 ampak 42 in ima obnašanje najstnika...ne vem no...po vsem tem kar sem vam pisala v prejšnjih temah sem se odločila da končam razmerje kar bi mogla že zdavnaj...ampak vseeno sem zraven vsega nekako vztrajala ker ga pač imam rada in mi ni vseeno zanj...ampak če ni za bit je za it...tako pravijo...najhujše je obtoževanje za nič...zraven njega sem izgubila že toliko samozavesti da ne morem vrjet...še sama sebi se čudim...ampak najhuje je to...strah me je biti sama...ne vem sploh kam naj grem...zaslužim okoli 500 eur mesečno...kaj naj s tem, čeprav vem da tako živeti pa tudi več ne morem...stara sem 24 let...rabim malo vaše spodbude, kot vedno....hvala vamuser posted image

Lp Natty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.4.2008 22:17:51   
Kepica83
srecna_zvezda kaj si ti škorpijonka po horoskopu? Kot da bi sebe brala. Prav tako imam oz. sem imela podobne težave z mojim kot ti. Ampak sma se razšla in je to to. Boš vidla da ti bo brez njega boljše čeprav zdaj čutiš drugače.

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.4.2008 22:34:06   
Anonimen
user posted image drži se...najbrž je to priložnost za nov začetek. Tudi ti boš našla, kar potrebuješ. 

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
23.4.2008 6:20:54   
Anonimen
nisi udna, ker si stara 22 let, pa si mela same resne veze.

Jaz sem imela isto, pa sem malenkost stareja kot ti:
1. 1 leto
2. 4 leta
sedaj pa tud 4 leta..

Jaz ti isto verjamem, da si zrela in resna punca.user posted image  Upam pa samo, da bo ugotovila kaj tono bi rada in da ti ne bo potem nikoli al za to odloitev.

Razmisli to, kako se bo poutila, e bo on vedno tak do tebe - celo ivljenje? In potem do otrok? Bo srena? Bo lahko ez nekaj let rekla, da je "to to"?

e ne, potem potrpi par mesecev, ko bo res hudo in bo potem vse bolje. Verjemi. Sem bila na tem in vem kaj govorim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
23.4.2008 6:22:37   
Anonimen
hm.. zakaj pa umniki ne delajo?? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
23.4.2008 7:30:18   
SINEJA
Prav si naredila,da si ga zapustila.Si predstavlja zvezo s takim "osebkom" ez deset let.V takem primeru te vidim kot ivo razvalino.Prepriaj se,da si zaslui kaj boljega in glavo pokonci ter z veliko mero samospotovanja naprej.Vedi,da se nikoli ne bo spremenil,kvejemu bo z leti postajal vse hui.Zdi se mi da mu je psihino nasilje(ki je vasih lahk huje od fizinega) v krvi.IMPREJ VSTRAN OD TAKEGA OSEBKA IN NE DAJ "BOE" S TAKIM PARTNERJEM MET OTROKE.Trpi tako ti,e huj pa otroci.

< Sporočilo je popravil SINEJA -- 23.4.2008 7:40:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 44
23.4.2008 18:51:37   
kaya2007
po tem kar sem prebrala, ti lahko samo čestitam, da si šla stran od njega in je to mogoče najbolj pametna odločitev v tvojem življenju-verjemi  da boš kmalu tudi ti takega mnenja, pa četudi ti je zdaj težko, ker še vedno nekaj čutiš do njega.

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?