H&M LJUBLJANA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

zoja -> H&M LJUBLJANA (11.2.2005 20:27:11)

zanima me, kakšna izbira cotk za dojenčke(št. 68 in74)je v lj oz. ali se bolj splača skočt v mb ali celo v avstrijo.:zmeden2:
LP

india -> H&M LJUBLJANA (11.2.2005 20:40:38)

Za LJ in MB trenutno ne vem, v Avstriji pa je trenutno zelo dosti majhnih zadevc po 3€ ali malo več, imajo že precej poletnih oblačil, pa ogromno bombažnih pletenin, ful dobro izbiro jeansa,...pa kakšne pomladanske jaknice se tudi že dobijo, imajo pa za punčke,do št. 86 takoooooo cart bunde, zimske, po 9€!!!

Anonimen -> H&M LJUBLJANA (11.2.2005 20:57:40)

Za punčke kar hočeš, za fantke če naletiš. Tko je že skoz.
lp,:fis:

tinica -> H&M LJUBLJANA (11.2.2005 21:07:56)

Bolj se splača tu prinas v H&M-u kupovati kot pa v Avstriji, ker so pri nas cene nižje. Mislim pa, da so v vseh trgovinah H&M (Austrija, Slovenija) bolj kot ne iste stvari. Res pa, da imajo za punčke več stvari kot pa za fantke:(.

Vallery! -> H&M LJUBLJANA (11.2.2005 21:08:06)

Hoy!

V Lj. dobiš do št. 80 kar nekaj lepih stvari, za naprej pa je bolj žalost!:((
Da ne govorim, da je nasplošno za punčke veliko več izbire . Za fantke je že od začetka bolj revna izbira!
V Avstriji je še vedno trgovina dosti bolje založena, a če si vztrajna in ne preveč zahtevna se tudi v Lj. kdaj najde kakšna prav luštna zadeva!
Pozdravčke in dober nakup!
Vallery!:metulj:

bonika -> H&M LJUBLJANA (12.2.2005 0:09:00)

Pa če greš v Avstrijo,maš tam še C&A,kjer majo tud ful za tamejčkene,pa tud za tavelike ja.

lin -> H&M LJUBLJANA (12.2.2005 9:27:23)

Jaz grem naslednji vikend malo zapravljat v lj,upam da kej lepega dobim.Seveda je na spisku tudi h&m

jaz99 -> H&M LJUBLJANA (12.2.2005 12:09:07)

Jaz sem bila ravno včeraj v H&m v Lj .pa sem zelo razočarana. Po eni uri brskajna sem komaj najdla en konplet. Meni se še vedno zdi da je bolje it v Avstrijo, ker je ponudba večja. Tudi Avstriske cene niso toliko višje od našiš oz.mislim da splih niso. Če ti je vseeno kam greš pejt raj v Avstrijo
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]