prolet -> RE: Vrtec Mladi Rod juhuhu (22.5.2008 23:34:06)
|
Lana bi morala imeti 55 točk: -40 točk na osnovi potrdila o prijavi stalnega prebivališča, katerega sem oddala naknadno- tega dokumenta po čudežu ni - 10 točk ker sem študentka - 5 ker bo ob vpisu stara 1 leto kriterij za sprejem je bil 52 točk, in ve mamice bi se sprijaznile s tem da bo edina možna rešitev to da vam otroka prestavijo na čakalni listi, halo? vinškova je od prvega dne arogantna, nesramna in nestrokovna. Zaveda se da ne morem dokazati, da sem te papirje res oddala. Poleg tega mi je sama rekla v telefonskem razgovoru da se tudi pri njih lahko papirji izgubijo, ali jim lahko to dokažem? Ne. Zlagala se je da je vrtec vse sklepe pošiljal priporočeno kar ni res in za to imam dokaz. Prijazna je samo do tistih ljudi, ki ji lezejo v rit, jaz ji definitivno ne bom. V tem trenutku mi je že čisto vseeno ali bo Lana sprejeta v vrtec ali ne gre se mi za princip, da ji dokažem da starši nismo neumni. Če se je zmožna zlagati za zadevo za katero nima dokaza potem domnevam da ji je najmanjši problem se zlagati, da nikoli nisem oddala papirjev. Kje je point, point je v tem da če bi se to zgodilo npr na CSDju ali DURSu, bi taka oseba verjetno že izgubila službo, bila bi po vseh medijih in vsi bi zmajevali z glavo in se spraševali kaj se dogaja z našo upravo?! In če bi vi izgubili že toliko živcev kot sem jih jaz zaradi enega vrtca in ene kokoši mislim da bi šle tudi do konca, konec koncev se borim za svojega otroka.
|
|
|
|