Anonimen
|
Jah, jaz svoje Lune ne sprehajam samo po gozdu in travniku, ampak tudi ob prometni cesti, po centru itd., da je pes navajen vseh situacij - socializacija pa to. In ce naredimo cel krog cez Tivoli in cez Staro LJ in se sproti ustavimo se pri H&Mu, ker smo pac tam in da se ne vozimo za eno malenkost v BTC, se mi to zdi cisto fajn. Pa se nisem sla z njo noter, sem pred vrati cakala, pa je sam varnostnik prisel do mene in rekel, da grem lahko z njo noter. In ne, ne mislim na tiste male peske, ki jih lahko das v torbo .. jaz svoje 15kg beaglice ne spravim v nobeno torbo, pa se precej ziv pes je V restavracijo bi jo pa itak ''vlekla'' le v skrajnem primeru, tudi v Mojo pizzerio je nismo vzeli, je pocakala v avtu, ampak tako, ce kdaj nanese, da jo vzames s sabo. LoCa, vem, da je debata ze bila, samo z RR iskalnikom jo je iluzorno poiskat Pa za pasje trgovine se mi tudi zdi fajn, sploh ce moras kake stvari probat. Meni je ni za puscat v avtu, ce jo pa doma pustim, mi pa po mizi skace (jedilni!) in npr. pozre velikonocno jajce z lupino vred in polula teste za solo (pa je bila doma sama pol ure, ampak je bil se moj pri meni in je bila potem uzaljena do lune in nazaj pa se malo bolj, ker ni sla z nami na kosilo)
|