|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: uspelo je!!!
22.4.2008 17:24:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
22.4.2008 18:28:16   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.4.2008 22:54:46   
boma2
čestitam ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2008 10:25:29   
anna20
hvala vam vsem za vse estitke...super steuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.4.2008 10:42:56   
sasa78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.4.2008 14:32:57   
baci
anna20-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam,upam da bomo me kmalu tudi zagledale user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.5.2008 18:19:16   
marjetica84
Lepo pozdravljene!
Sem čisto nova in rada bi delila z vami svojo srečo. Spremljam vas že dva meseca in danes sem se odločila da se vam pridružim, upam da me sprejmete?!
Rada bi vam povedala, da me je  na moj rojstni dan doletela sreča močan plus user posted image user posted image .
Zelo sem vesela in srečna saj je to moja prva nosečnostuser posted image  in sva jo s partnarjem načrtovala in v prvo je uspelo.
Prvi ginekološki pregled imam šele 30.05. 2008, takrat bom že v 9.tednu, nevem kako bom zdržala do takrat. Komaj čakam, ker bom veselo novico domačim povedala šele po prvem pregledu. Še 28 dni .....user posted image  By

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.5.2008 18:24:00   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica84

Lepo pozdravljene!
Sem čisto nova in rada bi delila z vami svojo srečo. Spremljam vas že dva meseca in danes sem se odločila da se vam pridružim, upam da me sprejmete?!
Rada bi vam povedala, da me je  na moj rojstni dan doletela sreča močan plus user posted image user posted image .

čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelo sem vesela in srečna saj je to moja prva nosečnostuser posted image  in sva jo s partnarjem načrtovala in v prvo je uspelo.
Prvi ginekološki pregled imam šele 30.05. 2008, takrat bom že v 9.tednu, nevem kako bom zdržala do takrat. Komaj čakam, ker bom veselo novico domačim povedala šele po prvem pregledu. Še 28 dni .....user posted image  By

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.5.2008 18:58:16   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica84

Lepo pozdravljene!

Iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
2.5.2008 19:01:38   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo nosečnos in zdravega user posted image  vama želim user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.5.2008 19:03:56   
marjetica84
user posted image Sanja in Pikica 5 najlepše se vama zahvaljujem za čestitke.user posted image  marjetica84user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.5.2008 22:17:33   
Barbk
Iskrene čestitke Marjetica84. user posted image  Mirno nosečnost in zdravega bebija ti želim.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 37
2.5.2008 23:25:30   
Raguel
Vauuuu,kar dve nosečkiuser posted image user posted image user posted image .Obema želim čimveč lepih trenutkov v nosečnosti in kasneje starševskih radostiuser posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.