PETKOV KOFE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anajmad -> PETKOV KOFE (11.2.2005 21:17:52)

Tudi jst grem veselo za tabo:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:.Letos jih bom dopolnila 36.In zmeraj sem si želela 3x:modri::duda::duda::duda:.Tako pa imam 1x:roza:in 1x:modri::angel:.Res upam,da bom še vsaj 2x ugledala:modri:ali:roza:.Mi je čisto vseeno,samo da bi lahko do konca donosila,ker sem imela zmeraj probleme.Upam.................
en lp:morje:D.

anajmad -> PETKOV KOFE (11.2.2005 21:19:15)

OOOOO,da bi midve bile vesele:nosecka::nosecka:.Pol bi pa prišla k men na dopust na:morje: in bi se prav fajn imele:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.

luna39 -> PETKOV KOFE (11.2.2005 21:25:30)

Dopust, dopust, vzamem si ga, če čez en teden ta :hudicek:ne pride in se pokažejo :modri:Zame bo to najlepši dan z soncem obsijan in se bom ulegla na kavč in si mislila, da ležim pod palmo in sploh bi se mi utrgal. Boh ne dej, da bi ble skupej, ko bi ble noseče, bi rodile predčasno, tolk bi ga srale.....:sloncek::sloncek:

anajmad -> PETKOV KOFE (11.2.2005 21:29:34)

Pa ne preveč:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

luna39 -> PETKOV KOFE (11.2.2005 21:31:49)

Zdele preberem da je dadica tud noseča, joj kva je zdej s tem babnicam???? No jest sem vesela za vsako da zagleda :modri::roza::duda::duda:

biba77 -> PETKOV KOFE (11.2.2005 21:43:14)

Dragi moji, jaz sem dobila mojega :love: nazaj in bom se poslovila. Lep vecer vam se zelim! :zaspan::zaspan:
Lahko noc...:miska:

luna39 -> PETKOV KOFE (11.2.2005 21:44:27)

Lahko noč Astra .....;)

Anitka -> PETKOV KOFE (11.2.2005 22:06:48)

Ahoj!

Na brzino vam zaželim dober večer in še lepšo noč.

ASTRA tudi jaz vem, da boš kmalu spet BIBA 77, z BAMBI bomo šli na pivo.....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

EMAMAIR zate pa še itak :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Morda sem pa le pozitivno vpilvala na najini :kava: v LJ;)

Punce jaz grem pa jutri smučat- totalni začetnik sem 8):)- Če pridem živa od tam se zvečer kaj beremo, če ne pa...:)-:)-:)-

Nočko,

Anitka:metulj:

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]