Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 8:21:34
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ali kdo ve kaj storiti, da bi se rešili te nadloge? Kupis cesnje na trznici. A da bojo sli crvi iz njihovi cesenj v une s trznice? Tole je pa presežek razmišljanja o češnjah!!
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 8:34:28
|
|
|
|
silvya
|
Pri nas smo vedno rekli, da še noben črv ni v trebuhu oživel. Tako, da ni panike, da bi slučajno postala noseča.
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 8:36:04
|
|
|
|
maja24
|
JAa mal mesa pa ja more bit zravn .ČEŠNJE Z MESOM
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 14:36:43
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Pri nas smo vedno rekli, da še noben črv ni v trebuhu oživel. Tako, da ni panike, da bi slučajno postala noseča.
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 14:43:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Pri nas smo vedno rekli, da še noben črv ni v trebuhu oživel. Tako, da ni panike, da bi slučajno postala noseča. Lahko pa jo od znotraj požre.
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 14:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: silvya Pri nas smo vedno rekli, da še noben črv ni v trebuhu oživel. Tako, da ni panike, da bi slučajno postala noseča. Lahko pa jo od znotraj požre. Kaj pa če gre kakat
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 14:44:59
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: silvya Pri nas smo vedno rekli, da še noben črv ni v trebuhu oživel. Tako, da ni panike, da bi slučajno postala noseča. Lahko pa jo od znotraj požre. to pa bi bila izguba
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 14:46:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: silvya Pri nas smo vedno rekli, da še noben črv ni v trebuhu oživel. Tako, da ni panike, da bi slučajno postala noseča. Lahko pa jo od znotraj požre. to pa bi bila izguba A za črva?
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 14:50:25
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: silvya Pri nas smo vedno rekli, da še noben črv ni v trebuhu oživel. Tako, da ni panike, da bi slučajno postala noseča. Lahko pa jo od znotraj požre. to pa bi bila izguba A za črva? za vse nas , ko bi brez spoštovane avtorice članka ostale.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2008 14:50:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:05:38
|
|
|
|
kovač
|
Meni še nikoli ni bilo nič od češenj. Ker so naše res dobre. Mi jih ni treba kupovat kot drugim s črvi ali pa brez. Tako, da kar v prvi vrsti se bojte zase in, da vas kaj ne poje ali razje, pa kjerkoli že.
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:14:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Meni še nikoli ni bilo nič od češenj. Ker so naše res dobre. Mi jih ni treba kupovat kot drugim s črvi ali pa brez. Tako, da kar v prvi vrsti se bojte zase in, da vas kaj ne poje ali razje, pa kjerkoli že. Seveda so ti dobre, ker imajo vedno tiste bele črvičke notr. No, meni pa take niso dobre, imam raje tiste brez črvičkov... pa ni važno, če so kupljene ali ne. Zate pa se ne bojim, da bi te kaj pojedlo ali razjedlo...... ... ker nimajo kaj.
< Sporočilo je popravil jana73 -- 24.4.2008 15:15:53 >
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 ... ker nimajo kaj. A dej no, zdaj si pa že mal nesramna
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:20:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: jana73 ... ker nimajo kaj. A dej no, zdaj si pa že mal nesramna A dej nehi nooo!? Glede na njena vprašanja in odgovore tukaj na RR sem si pač ustvarila svoje mnenje... a ti si ga nisi? pa nehi me taškat, noooo
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 A dej nehi nooo!? Glede na njena vprašanja in odgovore tukaj na RR sem si pač ustvarila svoje mnenje... a ti si ga nisi? pa nehi me taškat, noooo Še blokiral te bojo, pa račun poslal Mnenje? Kaj naj rečem? Bom kar po naški: Ajme, ajme, svašta....
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:23:33
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: jana73 A dej nehi nooo!? Glede na njena vprašanja in odgovore tukaj na RR sem si pač ustvarila svoje mnenje... a ti si ga nisi? pa nehi me taškat, noooo Še blokiral te bojo, pa račun poslal Mnenje? Kaj naj rečem? Bom kar po naški: Ajme, ajme, svašta.... ne gane me, ne gane me...
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:29:14
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: jana73 A dej nehi nooo!? Glede na njena vprašanja in odgovore tukaj na RR sem si pač ustvarila svoje mnenje... a ti si ga nisi? pa nehi me taškat, noooo Še blokiral te bojo, pa račun poslal Mnenje? Kaj naj rečem? Bom kar po naški: Ajme, ajme, svašta.... ne gane me, ne gane me...
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:33:00
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Meni še nikoli ni bilo nič od češenj. Ker so naše res dobre. Mi jih ni treba kupovat kot drugim s črvi ali pa brez. Tako, da kar v prvi vrsti se bojte zase in, da vas kaj ne poje ali razje, pa kjerkoli že. Zakaj pa pol kompliciraš in odpiraš takeo temo Če nisi želela mnenj se raje sama s sabo doma na WC ju pogovoarjaj. Pa dol se zakleni, da te kdo ne bo videl in slišal, ker lahko pokliče kakšno pomoč.
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 15:47:07
|
|
|
|
kovač
|
Še sanja se vam ne kok ste že ve enih črvovo pojedle pa še jih boste v čenjah ali pa kot drugod. Saj ustvarile ste si svoje mnenje o meni - ok. Ampak šele sedaj vidim kakšne ste v resnici. Ste pokazale pravi jaz. Še sreča, da vas ne bo nikoli v moji bližini, ker si tega ne bi nikoli želela. Imam svoj krog ljudi s katerimi se odlično počutim.
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 16:27:52
|
|
|
|
Raho
|
Kovač... Dolgo sem razmišljala o tvoji dilemi, kaj narediti s češnjo. In mislim, da sem prišla do idealne rešitve . perdlagam ti, da se dogovoriš z vodjo črvov, da si češnjo razdelita - eno leto je leva polovica češnje tvoja in na tisti strani nimajo črvi kaj iskati, druga polovica pa je od črvov, potem pa naslednje leto obrnete. Tako bo volk sit in koza cela oz. vsi boste zadovoljni, češnja bo pa še vedno stala. Kaj praviš na to?
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 21:36:46
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Še sanja se vam ne kok ste že ve enih črvovo pojedle pa še jih boste v čenjah ali pa kot drugod. Verjamem, ampak takšnih debat pa ne odpiramo . IZVIRNO SPOROČILO: kovač Saj ustvarile ste si svoje mnenje o meni - ok. Ampak šele sedaj vidim kakšne ste v resnici. Ste pokazale pravi jaz. Virtuala in resnično življenje sta pa dva zelo različna pojma, se ti ne zdi? Ampak ti očitno tega ne ločiš, zato ne piši, kakšne smo v resnici, če nas sploh ne poznaš . IZVIRNO SPOROČILO: kovač Še sreča, da vas ne bo nikoli v moji bližini, ker si tega ne bi nikoli želela. Imam svoj krog ljudi s katerimi se odlično počutim. hvala Bogu, da je tako
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 21:37:36
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Kovač... Dolgo sem razmišljala o tvoji dilemi, kaj narediti s češnjo. In mislim, da sem prišla do idealne rešitve . perdlagam ti, da se dogovoriš z vodjo črvov, da si češnjo razdelita - eno leto je leva polovica češnje tvoja in na tisti strani nimajo črvi kaj iskati, druga polovica pa je od črvov, potem pa naslednje leto obrnete. Tako bo volk sit in koza cela oz. vsi boste zadovoljni, češnja bo pa še vedno stala. Kaj praviš na to? dobra ideja, raho
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 21:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: kovač Imam svoj krog ljudi s katerimi se odlično počutim. hvala Bogu, da je tako Cudovito... ...tudi za nas :)).
|
|
|
|
RE: Črvive češnje - vedno 24.4.2008 21:55:55
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: kovač Imam svoj krog ljudi s katerimi se odlično počutim. hvala Bogu, da je tako Cudovito... ...tudi za nas :)).
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?