|
Vprašanja za vse, ki se malo spoznajo na gosp... 11.2.2005 20:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
:)- Madež pokapaj s posebnim čistilom za madeže, npr. Bio shout ali kaj podobnega, daj v pralni stroj, običajno operi in, voila', madež izgine. Prodajajo tudi posebne odstranjevalce za razne tipe madežev vendar jaz vse odstranim z Bio shoutom. :)- Če je belo, se dobijo posebni trakovi, ki vlečejo nase barvo in blago spet pobelijo, jih imajo v Mullerju. Če je barvno, pa kupi barvilo za perilo pa ponovno prebarvaj. :)- Odvisno od rože do rože, lahko da je na prepihu, ali na premočnem viru toplote, ali jo preveč ali premalo zalivaš,... napiši, s katero imaš probleme. :)- Uhm... varčne žarnice? Aparati A porabe, ugašanje luči, radia, TV, ko tega ne potrebuješ, v skrajnem primeru ugašanje vseh aparatov s stand by pozicije. Definitivno pranje in likanje v času poceni toka. :)- Lahko uporabljaš kar navadno WC čistilo, ampak pazi, da takoj nato splakneš, da ne razžre kovine, če ne pa razna čistina sredstva - če mene vprašaš, so vsa enaka. :)- Najhitrejši in najcenejši način je, da vsak uporabnik po tuširanju tuš kabino pobriše z magično krpico. Tako se kamen nikoli ne nabere. Jaz sem moža v to uspela prepričati in zdaj jo očistim le enkrat mesečno. :)- Definitivno za štrudel, kompot, pito, čežano, če so okusna, stisni sok. :)- Para in še enkrat para! Hitro, učinkovito, bleščeče in trajno. :)- Jaz jo očistim takoj, ko se madež naredi, z vlažno gobo in vodo, obstajajo pa posebna čistila, tudi taka, s katerimi pošpricaš, v madež se zaje čistilo, ki se spremeni v prah, tega pa potem samo posesaš. :)- Po mojem si že prepozna. Može se vzgaja, ko so še fantje :)-. Uspešno gospodinjenje!
|
|
|