|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanja za vse, ki se malo spoznajo na gosp...
11.2.2005 18:37:19   
frutka_
Ker sem novopečena gospodinja me muči nekaj stvari, ki jim ne pridem do dna.

:grrr:kako hudiča spraviti dol iz oblačil madeže od sokov in korenčka (nekaj preprostega, ne z nekimi namakanji pa s takimi heci. Nimam časa in potrpljenja)

:grrr:kako popraviti obarvano oblačilo

:grrr:kaj storiti, ko listi rože postajajo rumeni in odpadajo

:grrr:kako prihraniti električno energijo

:grrr:s čim naj očistim vodni kamen

:grrr:hiter postopek čiščenja tuš kabine je.....čistilo, ki ga uporabim pa naj bo...

:grrr:za kaj naj porabim taslabša jabolka

:grrr:čiščenje oken

:grrr:s čim naj očistim preprogo

:grrr:kako naj odvadim moža, da ne bo puščal več oblačil kjerkoli

LP;)

Neposredna povezava do sporočila: 1
11.2.2005 18:41:49   
LEJLA
iz taslabsih jabolk naredis super kompot...notri dodaj se kaksno suho slivo

ali pa strudel..sam to je ze vec dela

okna pospricas in potem obrises s casopisnim papirjem ali pa "papirnatimi" brisackami

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2005 18:42:13   
Anonimen
1. škarjice

2.prebarvaj na črno

3.nimam pojma, vrži skoz okno

4.bi tud jst rada vedla?

5.smack

6.nimam pojma, je nimam

7. štrudl. Aja, kako ga speči? Nimam pojma.

8.potegni roleto dol

9.čistilni servis

10.nikakor:-((

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2005 18:42:22   
Anonimen
Preprosto! Pokličite zdaj in vse vaše težave bodo v hipu izginile. Vaš klic je brezplačen.

:)- ti ga pihneš. Ampak vse se da, razen zadnje alinee :grrr: samo jaz ti ne bom svetovala ker sem en tolk gospodinja kokr angleška kraljica

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2005 18:45:58   
jasna j.
1. Vanish - kot v reklami
2. Se ne da.
3. Preveč zalivaš.
4. Peri, likaj, perilo suši v soboto, nedeljo, praznike
5. Glej TV reklame
6. Jaz korita in vso delovno površino čistim s Steleksom ali kakšno cenejšo varianto in pobrišem s staro planico, ki je več ne rabim
7. za kompot ali jabolčno pito
8. s steleksom in časopisnim papirjem
9. s sesalcem, madež pa takoj popivnam z viledo
10. dolgo sem se trudla in obupala, jaz pospravim za njim

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2005 18:47:48   
KIRA
sok in korenček - če je perilo belo, pol varikina - tako jaz delam. pa še bolj belo je.

pro barvastem pa samo pošteno namažem z ARIEL HYDRACTIV. do sedaj mi niti enega madeža ni not pustil.

obarvano oblačilo glih tako lahko razbarvaš z avrikino - ga v bistvu samo malo splahneš po pranju v razredčeni (zelo razredčeni) varikini, pa pol še pod vodo splaviš, pa daš še ankrat prat. jaz sem enkrat rumene pajacke od moje punči pobarvala na sivo, zdaj so pa spet tako rumeni, kot so bili. sam pazit je treba, da preveč varikine ne daš, ker pol originalno barvo tudi ven vzame.

vodni kamen - odvisno kje je. če je na armaturah ne smeš jemati nič agresivnega, ker jih boš fentala. lahko probaš s citronsko kislino in kisom - ocetom.

elektriko - jaz perem ob vikendih, sušim tudi, med tednom le, če je sila, enako je s peglanjem. bojlerja ne uporabljam - za posodo - perem v mrzli. z dobrim čistilom gre enako dol - imam pa pril zeleno jabolko s kisom. zelo dobro odmaščuje - si ga pa razredčim, preden ga dam na gobico - me delj časa drži.

tuš kabina - domestos bi-actif, samo posprejaš, pol pa dol splaviš. na koncu pošpricaš s shower power, ki nekako zklene površino, da se umazanija tako gor ne lovi. sprobano deluje.

slabša jabolka? kako slabša? gnila ali pikasta ali kaj? gnila jaz mečem stran - kompost. pikasta pa - pike ven zrežem in jih ocvrem, če s še koliko toliko sočna. če pa ne, se pa da kompot tudi naredit - če drugo ne, lahko sok piješ.

okna jaz čistim z ajaxom za steklo, ki diši po šmarnicah, tudi ostale steklene površine. garantirano odmaščuje.

preproga? so notri fleki ali je drugače samo umazana - če nimaš globinskega sesalca bolj težko - razen da je tako majhna da gre v pralni stroj.

za moža ti pa težko svetujem - lahko mu naštimaš koš za košarko, spodaj pa košaro za perilo. pol ga pa probaj naštimat, naj malo košarke vadi...

Lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2005 18:48:33   
mata
al bina ... jaz sem se do solz narežala, maš prav - naslednjič, ko bodo okna umazana ššššppp - rolete dol, ampak pol ne bomo elektrike šparal.... lp ti pa res popestriš dan tle gor

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2005 18:50:08   
Anonimen
Greš pa spat, pa je:-))

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2005 18:50:11   
NENAJANI
Za prvih 9 so ti že odgovorile.
10. JAZ SEM VSE LEPO PUSTILA ( živci so me sicer najedali) KO NI IMEL VEČ ČISTIH OBLAČIL PA SE JE SKORAJ ZJOKAL IN SEDAJ LEPO POSPRAVLJA ZA SEBOJ
Meni je tako uspelo, če bo tebi pa ne vem. vsak moški je različen (kot tudi vsak otrok)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2005 18:54:06   
frutka_
Joj, ženske res ste bile hitre! Hvala še enkrat. Torejto kar je po reklamah deluje? Kir ne upam z Vrikino nič delat, ker se bojim kaj bo potem z oblačili. Pa jo sicer lahko uporabim za otr. oblačila Ni premočna?

Ja, Kira v preprogi pa so umazani fleki, je bež barve in se vse gor pozna, v stroj ne gre. Zorej bo moral na čistilni servis.

Zakaj perete med vikendom. Če pa mi v MB baje več nimamo poceni toka.

Al bina, ti si pa itak legenda in tisto z roletami niti ni slaba varianta!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2005 18:55:01   
frutka_
Ej res en kup noro dobrih nasvetov. Bom pustila ležati ....naj zagnilijo...potem pa na gnoj z njimi!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.2.2005 18:55:11   
Primoza
1) Z otroških oblačil je odstranjevati madeže popolnoma nesmiselno, ker vedno pridejo novi.

2) Preveč zalivanja???

3) Kupiti varčne žarnice, preveriti kakšno priključno moč se plačuje in jo eventuelno zmanjšati. Uporabljati nočo in nedeljsko pranje perila. Preveriti če je bojler očiščen.

4) S kisom.

5) Kakšen iz kolekcije ajax.

6) jabolčni zavitek, če so taslabša jabolka kisla, če so brez izrazitejšega okusa, jih vrzi v smeti. http://www.kulinarika.net/
vlečeno testo
100 g surovega masla
100 g drobtin
1,5 kg kiselkastih
jabolk
250 g sladkorja
cimet
100 g rozin
maščoba za pekač
sladkor za posip
Na pomokanem prtu namažemo tanko razvlečeno testo z razpuščenim surovim maslom ter ga obložimo z olupljenimi in na tanke lističe zrezanimi jabolki, z na surovem maslu zarumenelimi drobtinami, z dobro očiščenimi rozinami ter potresemo s sladkorjem pomešanim s cimetom. S pomočjo prta ga zvijemo in položimo na pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač. Premazanega z raztopljenim maslom spečemo v pečici segreti na 200 stopinj.
Pečenega razrežemo, potresemo s sladkorjem v prahu in če je le mogoče, še toplega ponudimo, čeprav je hladen tudi odličen.

7) Ne vem, pri nas jih ne čistimo.

8 ) Ne vem, pri nas jih nimamo.

9) Težka bo, pomaga dosledna, ostra vzgoja.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2005 20:03:17   
Anonimen
:)- Madež pokapaj s posebnim čistilom za madeže, npr. Bio shout ali kaj podobnega, daj v pralni stroj, običajno operi in, voila', madež izgine. Prodajajo tudi posebne odstranjevalce za razne tipe madežev vendar jaz vse odstranim z Bio shoutom.

:)- Če je belo, se dobijo posebni trakovi, ki vlečejo nase barvo in blago spet pobelijo, jih imajo v Mullerju. Če je barvno, pa kupi barvilo za perilo pa ponovno prebarvaj.

:)- Odvisno od rože do rože, lahko da je na prepihu, ali na premočnem viru toplote, ali jo preveč ali premalo zalivaš,... napiši, s katero imaš probleme.

:)- Uhm... varčne žarnice? Aparati A porabe, ugašanje luči, radia, TV, ko tega ne potrebuješ, v skrajnem primeru ugašanje vseh aparatov s stand by pozicije. Definitivno pranje in likanje v času poceni toka.

:)- Lahko uporabljaš kar navadno WC čistilo, ampak pazi, da takoj nato splakneš, da ne razžre kovine, če ne pa razna čistina sredstva - če mene vprašaš, so vsa enaka.

:)- Najhitrejši in najcenejši način je, da vsak uporabnik po tuširanju tuš kabino pobriše z magično krpico. Tako se kamen nikoli ne nabere. Jaz sem moža v to uspela prepričati in zdaj jo očistim le enkrat mesečno.

:)- Definitivno za štrudel, kompot, pito, čežano, če so okusna, stisni sok.

:)- Para in še enkrat para! Hitro, učinkovito, bleščeče in trajno.

:)- Jaz jo očistim takoj, ko se madež naredi, z vlažno gobo in vodo, obstajajo pa posebna čistila, tudi taka, s katerimi pošpricaš, v madež se zaje čistilo, ki se spremeni v prah, tega pa potem samo posesaš.

:)- Po mojem si že prepozna. Može se vzgaja, ko so še fantje :)-.

Uspešno gospodinjenje!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2005 20:13:36   
jasna j.
Za preprogo:
Čistilnica te bo verjetno stala več, kot je preproga vredana. Probaj s čistilom za preproge, če ne pa idi v Ikeo v A in kupi novo za 15.000,00.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2005 20:26:35   
biba77
Jaz uporabljam za odstranjevanje madezev spray Meglio (Lo sgrassatore univerzale) - dobis v skoraj vsaki trgovini. Pred pranjem pospricam in dam prat. Ce ne pomaga pa vzamem belilo (amway prasek) - malo belila in vode direkt na medez, parkrat skupaj stisnem in dam prat z ostalim perilom (tudi pisanim); v najtrdovratnejsih primerih namocim blago, ki ima madez v vodo v katero sem nekaj belila/praska raztopila.

Popraviti obarvano oblacilo? Poskusis, ce gre z naslednjim pranjem kaj ven... Ce ne, pobarvas na to ali temnejso barvo (strojno s tekstilno barvo; samo sledis navodilom).

Odstranis odmrle liste in preveris, zakaj rumenijo: ali zalivas prevec, ali premalo ali imas v zemlji zajedalce ali pa imas neprimerno zemljo oz. roza ni na pravem mestu (svetloba, temp, prepih).

Redno ugasaj luci (ali kupi varcne zarnice - jaz se ne morem navadit na njih) in v prostorih, kjer mocna svetloba ni potrebna, kupi sibkejse. Poskusaj cimbolje uporabljat dnevno svetlobo.
Kuhas na elektriko? Ce ja, poglej, katere stvari bi se lahko skupaj kuhale (npr. jajce in krompir za restanje) ali ena nad drugo.
Preden odpres hladilnik, se odloci, kaj bos vzela ven in imej v njem red. Redno ga cisti (ce imas zmrzovalni del poln ledu, zrak nepravilno krozi).
Ko bos kupovala gosp. aparate, kupi varcne (sam po sebi mogoce ne zgleda, da kaj prispara, ko pa jih je vec...

Jaz cistim vodni kamen s Cilitom. Ce je v posodi ali kaksni aparaturi (kuhanje kave ali vretje vode) pa z kisom - razredcena ocetna kislina. Torej, prevri kis.

Tus kabina: Cilit ali kar domestos - z gobico nanesem, pustim stati pet do deset minut in splaknem kar s tusem (zraven brisem z isto gobico pod curkom).

Taslabsa jabolka definitivno za kompote (sama ali v kombinaciji z drugim svezim/zmrznjenim sadjem: kutine, slive, cesnje, borovnice, tudi dren ali suhi sipek,...) ali pri pecenju mesa (komot das zraven v pekac ali ponev).

Razredcena voda s cetom ali cistilni alkohol in krpa (odvisno, kako pogosto jih cistis, ce imas okna ob prasni ali prometni cesti,...) - najprej z mokro in takoj se s suho in ne lotevaj se tega, ko nanje sije sonce.

Preproga: :zmeden::zmeden::zmeden: - mi jih nimamo...

Nabavi eno veliko skatlo: povej mu, da vedno, ko kaj najdes bos vrgla tja in ce kaj pogresa, naj tam poisce. Ko bo stvari parkrat zacelo zmanjkovat, bo primoran pospraviti jih, kamor sodijo - med cisto ali umazano perilo.

:)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.2.2005 20:32:58   
morskadeklica

oj:)

rože:rozica:- je čist odvisno za katero rožo gre.

elektrika-midva je zdaj plačujeva manj:bravo:. Pri gospodinjskih aparatih je treba gledati na to da je energijski razred a, pa nabavi varčne žarnice, peri in peglaj pa ob dnevih ko je elektrika cenejša. Verjemi se splača:bravo:

vodni kamen- definitivno ;)cilit bang (ena reklama ki za čuda ne laže), tudi za tuš kabino. Pustiš stati nekaj minut, potem samo obrišeš s suho cunjo.

Jabolka- jaz naredim štrudelj (če se ti testa ne da delat sama, kupi narejenega, z ostalim pa ni vse skup nič dela), včasih kompot

okna-katerokoli čistilo za steklo, ne pretiravaj s tistimi časopisi, k je sam napor. je bolj enostavno s temi čistili

preproga- jaz sem si en čas sposojala vodni sesalec od tašče. Zdej sem preprogo zabrisala ven, ker je to samo leglo svinjarije in nepotrebnega čiščenja:bravo::bravo:

oblačila od moža- je ena prej dala ful dober nasvet. pusti jih ležati, ne delaj tako kot njegova mamica, ko bo brez bo še kako pospravljal. Aja pri meni teh težav ni, ker moj :love: oblačila za sabo pospravlja.

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.2.2005 20:42:27   
Moyca_
FRUTKA OD KOD TEBI DA V mB VEČ NI POCENI TOKA. JE PA ŠE PO STAREM DOKLER NE NAŠTIMAJO ŠTEVCEV.
MOJ SVAK DELA NA ELEKTRO- PA TI GARANTIRAM DA JE TO IZMIŠLJENO. BI JA BIL CEL ŠOV ČE BI SE KAJ TAKEGA ZGODILO. AURELIO J. BI SE LAHKO SKRIL PROTI TEJ AFERI:)-:)-:)-
ZAKAJ NAJ V MB NE BI BILO POCENI TOKA?
SAJ SE NE DEREEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:ups::ups::ups::ups::ups::ups:

LP, MOJCA

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.2.2005 20:50:38   
E_jen
Vidim, da si dobila kar veliko odgovorov.:bravo::bravo:

Edino za preprogo bi ti jaz dala nasvet. Imam svetel tekač v kuhinji - velikokrat se kaj polije,:pujs:... vedno takoj:kuza: popivnat, nato pa mešanica detergenta za pomivanje posode (jar, cet, pril, ...) in kisa. Zdrgneš lahko kar s krtačko za nohte ali s čim podobnim.

Poleti jo jaz zdrgnem zunaj s sirkovo metlo in omenjeno mešanico, potem pa kar s "šlauhom" pošpricam. Do sedaj vedno uspešno.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.2.2005 21:07:52   
Moyca_
PA DA ŠE TI POSKUSIM KAJ ODGOVORIT. SEM PA PRAV BEDNA GOSPODINJA- NIKAKVA.
Moj otroci še bodo dosti lačni:)-:)-:)-:)-:)-:)-

:grrr: jaz imam tudi vse zaflekano (boli te georg)- sem pa včeraj prvič poskusila to kar moja mama dela vedno meni pa tudi Gabrielu je že morala. No sem dala pisker na plin, pa z vodo seveda, notri bodi poflekan boljše da ne veš o d česa. Sem dala že parkrat v stroj pa nič. No v vodo pa prašek pa malo belila. Pustila da zavre, pa še malo kuhala- vgasnila in pustila čez noč namakat. Danes več ni bilo fleka- kaj pa vem mogoče naključje- še probam kdaj

:grrr: sem pred par dnevi vse pobarvala na rumeno- nimam pojma (bom pa kupila to varikino)

:grrr: ne vem ker mi vse rože pocrkajo- jih vedno pozabim zalivat- pa ne zanalašč- ali pa jih preveč zalijem

:grrr:peri ko je poceni tok (zaenkrat še v mb ponoči in od 13-16, ter v nedeljo- je pa ponekod že drugače)

:grrr: nimam pojma

:grrr: stelex in wc papir

:grrr: nikoli ne pušča stvari okrog- je pravi melanholik (se včasih na mene krega)

lp:sloncek::sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.2.2005 21:45:28   
NinKa
Jaz sem komaj "postala" gospodinja z rojstvom :duda:, prej nikoli nisem rabila nic delat.

1. Vanish Oxi Prevash, kupi v Mullerju. Jaz ga uporabljam za madeze od Gulaža & Co. Postopek. Pospricas na madez, pocakas minutko, prelijes z vroco vodo (pod pipo) in das prat. Resen problem. Aja za madeze od sadja pa ni problemov ker grejo ven. Mullerju kupi Persil. Res pa je da je hudo drazji kot recimo tisti v Sparu.

2. Ne vem tocno kako se rece sredstvu, ampak je v vrecki - skoda da se ne spomnim, vem kak zgleda embalaza, ampak imena pa ne vem. Deluje. Jaz sem med belim perilom imela plavi zokn. Po opisanem postopku in sredstvu je blo vse belo.

3. verjetno prevec zalivas, al pa je prevec na soncu ali preblizu radiatorja.Men namrec vse roze v stanovanju crknejo. Zunaj na balkonih pa vse raste.

4.s tem se ne ukvarjam.Ker nima smisla. Sicer se mi pa racun ne zdi previsok.

5.jaz uporabljam za vodni kamen v kuhalniku vode DMov di Profis.

6.eno henklovo cistilo, v zeleni embalazi in modro tekocino. Imam ga komaj kak teden - sem probala na malem kosu pa je slo. Jutri me caka akcija.

7. Ce nimas velike kolicine jabolk jih narezi na krhlje in jih daj k rozam na vrh zemlje. Delajo cudeze. Boljse kot vsake Substralove palcke.

8.okna cistim samo z vodo in krpo iz mikrovlaken. Vsec mi je ker ne pusca muck, pa po uporabi jo operem z belim perilom in je cista. Sicer pa okna pucem 2x letno.

9. Obupaj, jaz sem tut.

No to je to. Upam, da sem ti vsaj malo lahko pomagala.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.2.2005 22:00:15   
Gina
Jaz ti samo na zadnje vprašanje odgovorim
- se ga ne da navadit (jaz mojemu v taki obliki kot leži okoli zmečem v omaro in jo zaprem, skupaj s še čim drugim, kar je tudi njegovo in tudi leži okoli, pa se še vedno nič ne sekira - če bi vse ležalo po celem stanovanju leto in pol, bi bil ravno tako zadovoljen)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.2.2005 0:25:30   
bonika
Maš že ful predlogov,za zadnje vprašanje se pa absolutno strinjam z NENAJANI,ma čist prav;pusti tam kjer je,enkrat mu bo zmanjkalo čistih cunj,pa se bo marbit zamislu nad svojim početjem.Frendica mu je štumfe vedno zbrcala pod postlo,ker jih je puščal na tleh in ji je dosadilo pobirat za njim in nosit v košaro za umazane cunje,pa jih je enkrat zmanjkalo in je čist znoru kje ma kakšne štumfe,pa mu je mirno odgovorila,da žal že zlo dolgo ni blo nobenih v pranju,in pol mu je pokazala pod postlo-ga je skor kap,sam je pa nucalo!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.2.2005 8:28:38   
Anonimen
;) Vanish Oxi
;) prebarvaj na temno
;) manj zalivaj
;) na roke peri, cunje suši na zraku ne v sušilcu, uporabljaj sveče
;) DM čistilo v spreju za kopalnice
;) DM čistilo v spreju za kopalnice
;) kompot
;) Stelex in bombažna krpica
:zmeden: nimam pojma, nobene nimam
:(( nemogoča naloga

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?