Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: En dober in ne predrag divx ... 21.4.2008 19:06:47
|
|
|
|
lukec
|
Še to: Super bi bilo, če bi ga prodajali v Merkurju, ker imam bone !
|
|
RE: En dober in ne predrag divx ... 21.4.2008 19:26:33
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mislim, da ti ne bom preveč dobro pomagala, ampak veeno... jaz imam od philipsa, za njega sem dala malo čez 50 eur, mi pa predvaja vse formate, podnapise pa izbereš sam. ni potrebno da so popolnoma isto poimenovani, da bi jih zaznal. na divx-u ne najdem nobene oznake, da bi ti lahko bolje pomagala.
|
|
|
|
RE: En dober in ne predrag divx ... 21.4.2008 19:30:44
|
|
|
|
lukec
|
No, sej jaz tud kr bolj na philipsa al pa sonyja tuhtam. Ziher je ziher! Upam, da se katera javi še s kakšno konkretno oznako.
|
|
RE: En dober in ne predrag divx ... 21.4.2008 22:02:20
|
|
|
|
lex
|
midva imava xoro (kupljen v merkurju za male pare), bere VSE, do sedaj samo 1 filma ni predvajal. Edino kar pa je, da si moraš iz njihove strani potegnit nadgradnjo dol in potem ga s tem nadgradiš. No takrat ti ne sme zmanjkat elektrike, ker je fuč. Nama res igra vse kar potegnem iz neta dol.
|
|
RE: En dober in ne predrag divx ... 8.5.2008 7:36:41
|
|
|
|
luka jan
|
Mi pa imamo Sonya, modela ti ne znam povedat in tud bere vse kar potegnemo z neta. Cena je bila okrog 60 -70 eurov pred letom dni in zaenkrat dela fajn . Je pa res da jaz bolj ali manj gledam, mož pa je tisti ki vleče dol in deva gor kaj vem kakšne programe.
|
|
|
|
RE: En dober in ne predrag divx ... 8.5.2008 14:42:10
|
|
|
|
mojsoncek
|
Yamade so ugodne in solidne, samo ne vem ce jih prodajajjo v Merkurju.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.