RE: Do kdaj v vozičku? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Anonimen -> RE: Do kdaj v vozičku? (22.4.2008 12:34:24)

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Eden je shodil 1,5 meseca nazaj, drugi 14 dni nazaj, pa bo voziček še dolgo v uporabi, jaz pa dveh težkih fantov (2,5 in 13kg) ne morem ne nosit, ne vlečt za sabo. Poleg tega, da bi šla vsak v svojo smer, za roko držat se, je pa Davidu nekaj najbolj groznega, ju imam pa na pasovih.

Joj saj vem da smetim temo ampka daj mi to mal razloži....to s pasovi? Jaz bi tud kaj takega sedaj ko bosta dva...A imaš kak link kje se to nabavi pa kako to sploh zgleda pa kako se uporablja...
Ker tega v Egiptu sigurno ni... pa bi nabavila sedaj ko sem tukaj.

kofetek2010 -> RE: Do kdaj v vozičku? (22.4.2008 12:39:37)

Naša skoraj 29.mesečnica se je v soboto z veseljem po tržnici vozila v vozičku. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Tricikla noče sama gonit, ker ima 1000 in en izgovor, tako, da sedaj potiska alli baby voziček ali pa se vozi s skirco.

Drugače pa mene tud zanimajo tile pasovi, ker naša ga tud odmašira kar po svoje, je ničesar in nikogar ni strah. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Nikica -> RE: Do kdaj v vozičku? (22.4.2008 12:56:11)

Naš se je vozil do 14. meseca, potem pa ni hotel biti več v njem. Smo ga potem pa kdaj tudi nosili, hodil je kar veliko, pa tricikel smo uporabljali. Od drugega leta pa se vozi sam s skirojem ali s kolesom.

dana -> RE: Do kdaj v vozičku? (22.4.2008 13:12:55)

Na sprehode hodimo brez vozička od 1,5 leta. Se tudi ni maral več voziti. Če smo šli kam dlje, ga je mož dala v nahrbtnik in ga nesel. S tem smo pri 2,5 letih nehali, ker je postal pretežek za nositi. Od takrat sam mašira tudi po 2 uri. Če pa gremo v mesto ali v trgovino, ga pa še vedno dava v marelo.

Lianna -> RE: Do kdaj v vozičku? (22.4.2008 17:25:10)

Meni se zdi voziček praktičen. Ker nekateri otroci po 2h sprehodu zaspijo. In se mi zdi brez veze, da bi šla notr zato da bo otrok spal. Tako pa zaspi v vozičku in je še vedno lepo na zraku.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]