|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj delati test?
21.4.2008 18:13:23   
Anonimen
Že kar nekaj časa imam neredne user posted image . Enkrat na 30, drugič na 43, tretjič na 38 dni. Delava na user posted image in jaz nimam pojma, kdaj bi bil tisti najprimernejši dan za delanje testa. Saj ne morem nikoli reči, da mi zamuja.... zaradi user posted image .
Ja, tudi BT si merim in ta mesec je še vedno povišana. Je pa danes moj 32 dan cikla.

Kdaj bi delale test, če bi bile na mojem mestu oz do kdaj bi počakale.

Saj veste, kako težko je počakati, če si želiš user posted image .

Hvala ker ste me brale.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj delati test?
21.4.2008 18:20:25   
smrček
Jst bi ga naredila kar jutri zjutraj (sem bolj neučakane sorte). Če bo negativen in tudi M še ne bo, pa zadevo ponovi čez teden dni.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 18:35:40   
2 Sraki
Glede na to, da si meriš BT bi na tvojem mestu po 18 dnevu povišane temperature naredila test nosečnosti.

Upam, da vama kmalu uspe! Vse dobro!

LP

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 23:25:35   
metuljcek27
Ti kar naredi test,če je povišana T...tako je bilo tudi z mano,pa sem zdaj 6 tednovuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 9:21:33   
Anonimen
Ampak strah me je, ker je potem test vedno negativen, jaz pa ugotovim, da sem ga očitno prekmalu delala, ker potem pride tista zoprnica.

A vi bi ga delale? Mogoče pa ga bom kupila danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 9:24:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak strah me je, ker je potem test vedno negativen, jaz pa ugotovim, da sem ga očitno prekmalu delala, ker potem pride tista zoprnica.

lahko delaš test,lahk pa počakaš do tvojega najdaljšega cikla.jaz nimam te sreče,da bi počakala na zamudouser posted image user posted image user posted image moram kak test pokurit za svojo dušouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2008 9:27:10   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Potem ga pa ne delaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2008 9:38:10   
titi3
Meni pade BT dva dni pred ciklusom. Če veš približno kateri dan imaš ovulacijo (glede na to, da si meriš BT) lahko določiš dolžino ciklusa.

Jaz sem delala tako, ker sem imela od 27 do 31 dni dolg ciklus in nikoli nisem vedela kdaj prenehat s tabletami.

Povej, če rabiš pomoč. Če napišeš približni datum ovulacije ti izračunam ciklus.

Drugače pa naj bi testi kot je Baby check, ki zazna že 25 enot (Clearblue 50) zaznali Bhcg že dva dni pred izostankom. Ginekolog mi je reku, da se zazna že dva dni prej in meni se je res.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2008 9:38:17   
Muca Copatarica
Jaz bi ga verjetno naredila na tvojem mestu.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?