Bankomat (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Anonimen -> Bankomat (21.4.2008 13:11:35)

Najprej se opravičujem, ker ne vem kam naj zastavim vprašanje. Se je komu že zgodilo, da ste dvigovali denar na bankomatu, pa je naenkrat bila storitev prekinjena. Ko sem hotela na drugem ponovno dvigniti, mi je napisalo, da ne morem več. Klicala sem na banko in so mi rekli, da sem dvignila tisti denar, čeprav mi je prekinilo storitev. Šla sem na okence in so mi povedali, da se avtomat sam stornira, če pride do napake. Zdaj me pa zanima, kaj se bo zgodilo. Lepo prosim, če ima katera kakšno izkušnjo s tem,da mi napiše. Hvala.




mala maja -> RE: Bankomat (21.4.2008 13:21:38)

Pred leti se mi je zgodilo isto Sicer je že sloraj 10 let od tega. Žal nisem mogla dokazat da denarja nisem dobila.
Kjub temu, da so imeli kamero in da je bilo vidno, da nisem imela denarja in da se je enemu pred menoj in enemu za mano zgodilo isto sem ostala brez denarja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Zabeležen je bil dvig in ni jin nič drugega zanimalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
Sem pa izvedela da so ugotovili, da je na tem bankomatu bilo nekaj narejeno da so denar kradli.
Da je bilo v režo nekaj nalepljeno in je ustavljalo denar pred izročitvijo.




mojsoncek -> RE: Bankomat (21.4.2008 13:25:01)

Preko spletne banke preveri transakcije in stanje na racunu. Ali pa pojdi to preveriti direktno na banko. Ce zadeva ne stima in je bila zabelezena transakcija, ti pa denarja nisi prejela, napisi pisno pritozbo. In to cimprej.
Probaj se kje pozanimati koliko casa hranijo video posnetke.




Spark -> RE: Bankomat (21.4.2008 13:30:04)

Na banki javi napako. Sej če bankomat ni izplačal denarja bodo imeli višek denarja na tem bankomatu. In bodo lepo nazaj poknjižili denar. 




Freycha -> RE: Bankomat (21.4.2008 13:34:40)

pri mojem v.d. možeku se je to zgodilo, pa so se mu na banki opravičili, da so zaznali napako in da vedo, da denarja ni dobil.....




Anonimen -> RE: Bankomat (21.4.2008 13:36:47)

Meni je to naredilo, vendar mi je storniralo cel postopek. Je bilo na izpisku viden dvig denarja, takoj za tem pa polog nazaj.




Anonimen -> RE: Bankomat (21.4.2008 13:46:13)

Najlepše vam hvala. Saj mi je uslužbenka tam rekla, da bojo videli izpis, vendar šele čez dan ali dva, mene pa res grize in sem se obrnila še na vas. Rekla mi je da bo takojšen storno in ponovno vse v redu. Je pa ta dvig bil narejen s kartico iz tuje banke, zato me skrbi.  Hvala.




Anonimen -> RE: Bankomat (21.4.2008 13:58:46)

denar boš dobila, nič skrbet.

Meni se je zgodilo isto, znesek mi je že odbilo od stanja, denarja pa ni bilo ven.

Čez par dni je bil pa ponovno nakazan.




Anonimen -> RE: Bankomat (21.4.2008 14:29:35)

Glede na to, da je bil bankomat druge banke,ne pozabi pogledat, če so ti prišteli nazaj provizijo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Bankomat (6.5.2008 12:31:36)

Toliko, da vam povem, da so mi komaj danes vrnili tisti denar. Prvo so mi pa rekli, da po dveh mesecih. aš eenkrat hvala vsem.




srki -> RE: Bankomat (6.5.2008 13:09:56)

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

Pred leti se mi je zgodilo isto Sicer je že sloraj 10 let od tega. Žal nisem mogla dokazat da denarja nisem dobila.
Kjub temu, da so imeli kamero in da je bilo vidno, da nisem imela denarja in da se je enemu pred menoj in enemu za mano zgodilo isto sem ostala brez denarja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Zabeležen je bil dvig in ni jin nič drugega zanimalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .
Sem pa izvedela da so ugotovili, da je na tem bankomatu bilo nekaj narejeno da so denar kradli.
Da je bilo v režo nekaj nalepljeno in je ustavljalo denar pred izročitvijo.



Barabe. Pa kako kljub vsem dokazom nisi dobila denarja. So pa res barabe no.




daddy -> RE: Bankomat (6.5.2008 13:27:41)

Benti, no .... kak [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bi šele bil, če bi jo takole zagodel kondomat, kadar bi bla velika sila .....




srki -> RE: Bankomat (6.5.2008 13:41:56)

Pa sploh obstajajo pri nas, v SLO? Madona, jaz sem vsak dan v LJ, pa ga še nisem videla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Saj zdaj je moda brez[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




daddy -> RE: Bankomat (6.5.2008 13:44:03)

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pa sploh obstajajo pri nas, v SLO? Madona, jaz sem vsak dan v LJ, pa ga še nisem videla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .

Saj zdaj je moda brez[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


Pokukaj v avlo kake srednje šole[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

A moda? Ja, moda so ponavadi brez, seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




srki -> RE: Bankomat (6.5.2008 14:03:14)

U, tam me pa že res dolgo ni bilo. Moram brata vprašat. No, saj ne vem, če je ravno moda, eni so pač tako proti, da ne mislijo na posledice, če seksajo brez (mislim na mladino, ki nima stalnega partnerja).




Rožica I -> RE: Bankomat (6.5.2008 15:50:10)

Ravno zadnjič se mi je prekinila storitev, tako da denarja nisem dobila, enako pa je bilo tudi zabeleženo na izpisku- tako da, brez panike, denar je še na tvojem računu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!




janjja -> RE: Bankomat (6.5.2008 17:30:08)

Meni se je zgodilo to na počitnicah na Hrvaškem. Dvignila sem 500 kun ( to je okoli 60 eur) in znesek je odštelo denarja pa ni dal. Še do danes jih nisem dobila nazaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Podpiram Joška Jorasa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]