zalenka -> RE: Oblačenje 9M (21.4.2008 13:59:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzy. Jaz ga ne dajem več v vrečo, ker mu je prevroče. Se pa zmeraj čist odkrije in ga grem še enkrat pokrit pol k čist zaspi. Sem hotla kupit čist tanko vrečo. Tako, kot sem jih videla v Mercatorju, mislim da so Lumpijeve ampak so samo majhne. Pa ne vem a večje sploh ne obstajajo. Ga pa dam spat v žabicah (tistih ta širokih), ker si tut nogavice vedno dol potegne. Za ven mu pa še zmeraj dam žabice. naša je stara 8,5m in za ven mava vedno žabice in hlače čez, na nogicah pa še štumfke in copatke. ma zmrznjene noge po mamici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. zgoraj mava bodi, majčko in tanko jaknco ali jopco. pa na glavi vedno kapico ali rutico. govorim za temp med 10-15°C. v vreči pa naša ni nikoli bila, tako da ne znam svetovat. je pa za nočno spanje oblečena v bodi in pajac pižamco, pokrita pa s tanko bombažno dekco in kovtrom. notr mamo pa cca 19°C. je pa pomoje ful odvisno od otročka. morš ga mal nagruntat kolk rabi bit oblečen, da mu ni vroče in da mu ni hladno. eni res hitr zakuhajo, drugi so ap skoz mrzli.
|
|
|
|