Mišni -> RE: prvi pregled pri urologu (21.4.2008 9:02:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Kako izgleda prvi pregled? On to pogleda in že na 1. pregledu poskusi dol potegnit bolj na silo, al te prenaroči in spet čakaš 100 let [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ali ste nato ostali z otrokom kak dan doma? Da se vsaj malo zaceli ranica? Vem da je potrebno biti po takem posegu zelo previden, da kožico res redno in pravilno dol daješ, da se spet ne zalepi, samo v vrtcu tega ne počnejo, zdaj pa ne vem ali je potrebno ostati z otrokom doma na bolniški/dopustum ali ga je pametno dati vseeno v vrtec? Lp Tina Mi smo bili, ko je bil otrok star dobro leto in mu je kar takoj kožico na hitro potegnil dol. In res je bilo vse skupaj tako hitro, da jaz sploh nisem niti videla, kaj se dogaja. Mogoče sem se hotela kaj pogovarja ali kaj, pojma nimam, v glavnem nisem vedela, da ima zdravnik sploh namen kaj narediti. Nekaj sva govorila o diagnozi, ki jo je pediatrinja postavila, potem pa kar naenkrat krik otroka in mi ga zdravnik potisne v naročje, naj ga kl sebi stisnem. To je bilo vse. Potem je dete jokalo še par dni, ko je lulalo, ker najbrž peče. Je pa zdravnik napisal, da naj bi ga umivala s kamilicami, ampak ga nisem, ker se mi je smilil in ga nisme nič matrala. Ker mi je tudi pediatrinja potem na pregledu rekla, da ona svojega sina iz istega razloga tudi ni in se mu ni nič nazaj zaraslo. Pa da po njenih izkušnjah eni umivajo, pa se ravno tako nazaj zaraste, drugi pa ne, pa se ne. Da izgleda ni nekega pravila. Tako da ga jaz nisme nič matrala. Lepo sem umivala tako kot običajno. Kožico sem pustila na miru. Ni pa takrat še bil v vrtcu. Če bi bil, bi bila par dni z njim doma, ker to res očitno peče in se otrok ne počuti dobro. Če je že starejši, zna tudi lulanje zadrževati ali kaj takega. Zato res bolje, po moje , da ga imaš doma, če lahko.
|
|
|
|