Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 7:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nasproti policije zaviješ k Sparu. Nasproti Spara je sodišče. Prosim. P.S. Vsaj bilo je, ko sem bila jaz tam.
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 7:54:36
|
|
|
|
Volga
|
Zoisova 2, 4000 Kranj.,
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 7:54:43
|
|
|
|
N _ B
|
Med Zlatim poljem in centrom mesta - nasproti Spara, Hervisa
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 7:56:39
|
|
|
|
ZARA
|
Hvala, zdaj sem takoj dobila "flash back", ko ste mi povedale za Hervis. HVALA!!!
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 7:57:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Hvala, zdaj sem takoj dobila "flash back", ko ste mi povedale za Hervis. HVALA!!! kaj pa boš tam? Greš na kakšno zapuščinsko?
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 8:15:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga kaj pa boš tam? Greš na kakšno zapuščinsko? Ne, to se meni ne more zgoditi. Moj pubec ima eno obravnavo.
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 8:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
zara a vidve z Volgo ne odgovarjata na ZS? Tenks!Bijem plat zvona,ker mi nujno rabi pomoč,pa sem obe kontaktirala.
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 8:19:46
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 zara a vidve z Volgo ne odgovarjata na ZS? Tenks!Bijem plat zvona,ker mi nujno rabi pomoč,pa sem obe kontaktirala. Biješ plat zvona? Uboga ti prezrta dramska igralka ...imaš že na ZS ju
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 8:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: neva6 zara a vidve z Volgo ne odgovarjata na ZS? Tenks!Bijem plat zvona,ker mi nujno rabi pomoč,pa sem obe kontaktirala. Biješ plat zvona? Uboga ti prezrta dramska igralka ...imaš že na ZS ju Hvala bom nehala tolč po zvonu seveda,če bom znala not pridet
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 10:02:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 zara a vidve z Volgo ne odgovarjata na ZS? Tenks!Bijem plat zvona,ker mi nujno rabi pomoč,pa sem obe kontaktirala. Pa saj jaz sem ti tudi odgovorila. Kaj je zdaj, si dobila ali ne? Ali si spizdjotka tja....saj veš, kam
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 10:05:07
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ali si spizdjotka tja....saj veš, kam Kam?
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 10:06:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ali si spizdjotka tja....saj veš, kam Kam? Iskala je link od sq foruma.
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 10:09:04
|
|
|
|
Mišni
|
Ajaaaa, a ima še zdaj težave tja priti? No, saj jo razumem, saj jaz nisem daleč od tega. Od iskanja linkov, da se razumemo.
|
|
|
|
RE: NUJNO!! Kje v Kranju je sodišče?? 21.4.2008 10:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko vam,ko se pa spoznate na račinalništvo.Jaz na stara leta le osnovo poznam em odvisna od mojih otrok.Kaj morem,ko je pa napredek šele v mojih poznih letih dosegel naš dom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?