femoden (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

* Mateja * -> femoden (20.4.2008 23:47:57)

Upam, da sem prav napisala . kaj pije katera te Kt? Ker meni jih je g. priporočala, ker zdej pijem Diane in imam ful vmesnih izcedkov. Pa je rekla, da te so močnejše.  Kake izkušnje mate z njimi? Ste se redile, hujšale, kakšna je bila vaša koža, lasje, razpoloženje, libido,...?

Hvala!

Anonimen -> RE: femoden (21.4.2008 6:09:36)

Malo sem se zredila, libido je pa tud malenkost upadel. Ostalo nisem opazila.

kazi -> RE: femoden (21.4.2008 18:39:51)

Zelo sem se zredila, libida pa na koncu sploh ni bilo več. Res nisem bila zadovoljna.

Anonimen -> RE: femoden (21.4.2008 19:02:46)

Pri meni ni bilo nobenih sprememb dokler sem jih jedla. Ko sem jih pa nehala so se pa začeli problemi.

piščanc -> RE: femoden (21.4.2008 22:54:49)

najprej me je ful bolela glava, ampak je nehalo po kakšnem mesecu. potem se je začelo - manjši libido oz. brez, suha nožnica, slaba volja... po dveh letih sva se odločila da neham zaradi ponovne zanositve in v enem mesecu sem se počutila kot prerojena, kot bi mi nekdo odstranil čep. prej sem pa vse pripisovala otrok, služba...

ginekolog je rekle, da so femoden na osnovi progesterona, cilest ki sem jih imela prej pa na osnovi estrogena. močne so pa enako. meni resnično niso ustrezale, ti pa poizkusi , ampak pazi na znake

* Mateja * -> RE: femoden (21.4.2008 23:29:03)

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pri meni ni bilo nobenih sprememb dokler sem jih jedla. Ko sem jih pa nehala so se pa začeli problemi.

kakšni problemi če smem vprašat?

mika -> RE: femoden (22.4.2008 12:50:58)

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

kakšni problemi če smem vprašat?

karin, tud mene zanima.
jaz sem jih ta mesec nehala jemat.

Stran: [1]