Piruri -> RE: Priprava na operacijo (22.4.2008 10:37:07)
|
Mi smo pred kratkim tudi dali operacijo mandeljev in žrelnice čez...mislim, da je važno predvsem to, da otroka ne obremenjuješ s tem, da bo mogla na operacijo, je prav da ve, vendar ne dajaj temu velikega pomena, ker otroci, kljub temu, da so razumna bitja, ne razumejo še vsega tako kot mi... Nam so trikrat prestavili datum operacije, ker je "čudežno" zbolela glih tisti vikend pred operacijo...potem sem ugotovila, da preveč (v njeni prisotnosti) razlagam o temu...zato v četrto sploh nismo razglabljali in omenjali operacije...in nam je uspelo...ko smo bili pa enkrat v bolnici, kjer imajo igralnice in so še ostali otroci, sploh ni registrirala kaj se dogaja...po operaciji pa so popoldan že vsi silil v igralnico in na hodnik... Seveda sem bila z njo, ker si res ne predstavljam, kakšno travmo bi doživela, če me nebi bilo...je pa bil en otrok, star štiri leta, ki ga je mama pustila notri in ga prišla iskat šele na dan odpusta (brez obiskov)...in verjami nič ni bolj žalostnega kot to, da takemu otroku ne moreš razložiti zakaj....
|
|
|
|