Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 20.4.2008 21:11:59
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, zadaj za porodnišnico, lesena hiška. 1. nadstropje, ob delavnikih 8h do 15h.
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 20.4.2008 21:18:05
|
|
|
|
jajula
|
ja, v leseni bajti za staro porodnišnico
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 6:51:38
|
|
|
|
srki
|
Niso mogli še bolj odmaknit. Ne vem, zakaj se ne bi dalo tega plačat v sami porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 7:41:59
|
|
|
|
Pingvinčica*
|
Pa saj to ni tako odmaknjeno, nekaj korakov več boš pa že naredila ali pa tvoj dragi
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 8:03:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica* Pa saj to ni tako odmaknjeno, nekaj korakov več boš pa že naredila ali pa tvoj dragi Ja, to je ful lahko, če nisi ravno sredi ekspresnega poroda, ura je pol dveh, moža pa naženejo plačat No, rodila sem potem ob pol treh, je ravno vse poštimal, da je bil lahko zadnje dobre pol ure zraven
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 11:14:16
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica* Pa saj to ni tako odmaknjeno, nekaj korakov več boš pa že naredila ali pa tvoj dragi Jaz verjetno ne, ni mi jasno, zakaj se morajo iste stvari dogajat v različnih stavbah. In ne ljubica, saj mi ni težko, še več korakov naredim, če jih bom že mogla, kot pa tistih par .
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 14:09:20
|
|
|
|
asra
|
Koliko prej se pa to lahko poravna - plača? Bi mi bilo bolj smiselno to plačat kak teden prej, ne da mora bodoči očka res zadnjo minuto skakat okrog.
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 14:16:33
|
|
|
|
srki
|
V PO vem, da je plačal zadnji dan mojega bivanja v porodnišnici, na recepciji.
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 14:29:16
|
|
|
|
Taula
|
Koliko prej se pa to lahko poravna - plača? Kadar želiš. Ene čakajo na potrdilo iz MŠ nato gredo plačati.
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 16:13:45
|
|
|
|
pavlyna
|
Koliko prej se pa to lahko poravna - plača? ni treba prej palčat. moj je plačal pol nsalednji dan po porodu in to kar spodaj v porodnišnici. morš met potrdilo pol predno greš dam iz porodnišnice,čene te ne spustijo iz oddelka
|
|
|
|
RE: Plačilo za prisotnost-LJ? 21.4.2008 18:09:07
|
|
|
|
SpeliG
|
Moj je plačal na dan mojega odhoda iz porodnišnice, tako so mu rekle babice ko so me ponoči sprejeli v porodno. Je pa 17 EUR (mislim da tam 16,69).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?