bruhanje oz. polivanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> bruhanje oz. polivanje (11.2.2005 12:50:04)

moja pet mesecev stara hči še vedno poliva. ko podereva kupček nič ne vreže ven čez nekaj časa, ko se začne igrati in ko hoče sedeti in se napenja vrže ven nekaj mlekca, včasih tudi prebavljenega vendar nikoli ne bruha v loku. čemu je to vzrok? ali pomeni, da se še vedno prenaje? jo dojim in še ne dodajam goste hrane.

taj2004 -> bruhanje oz. polivanje (11.2.2005 12:53:37)

:((:((mi tudi se vedno polivamo:((, pa dajem gosto hrano ...Tako da ne se sekirat :bravo:

Taj ima tudi 5 mesecev:bravo:

Sabla -> bruhanje oz. polivanje (11.2.2005 13:18:23)

Enako pri nas.Verjetno je to zato,ker se dvigujejo v sedeč položaj in se želodček obremenjuje.
Tudi Maša je stara 5 mesecev in je samo dojena.
Na dan ji zamenjam po tri slinčke,tako je pobruhana,pa še slini se v potokih:)

taj2004 -> bruhanje oz. polivanje (11.2.2005 14:00:08)

Mi jih po 15 pomazemo:)-taki pujsi smo.:bravo:

Anonimen -> bruhanje oz. polivanje (11.2.2005 14:30:09)

Tudi pri nas menjamo slinčke po tekočem traku. Me je tudi že skrbelo. Vendar če pogledam za dva meseca nazaj, je polivanja sedaj vseeno malo manj. Pediatrinja je rekla, da če otroka ob tem, ko bruhne ne zaboli in če v bistvu tega niti ne opazi, da potem ni nič narobe. Minilo naj bi nekje do 8 meseca.
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> bruhanje oz. polivanje (11.2.2005 20:00:03)

ni panike! bo minilo. naša miš je polivala do keke 2 tedna nazaj pa bo v pondelk stara 7 mescov! pol je pa kr naenkrat nehala, pa sploh porajtala nism :)) ponavad je mal vn polila koj k je kupčka podrla ja. gosto hrano pa je že od 4. mesca. sličkov pa več zdej ponucamo k pa prej, ker se slin ko cunami :) zobe! slinčki so aktualni ar neki časa zgleda :)

lp, lara

Stran: [1]