Dermatolog (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Dermatolog (20.4.2008 15:07:48)

Pozdravljene.
Za malega imam napotnico za dermatologa, ker ima rane v pregibih in grozno kožo. Zanima me, ali moram pridobiti datum ali grem kar v pediatrično z njim na pregled, namreč nobeden v ambulanti nam nič ne reče, samo pozanimam se naj. Kako je bilo v  vaših primerih?

MAREC06 -> RE: Dermatolog (20.4.2008 15:59:44)

Ojla!
Tudi mi imamo grozne težave zaradi alergije, atopijskega dermatitisa, pa smo zdaj dobili napotnico za dermatologa in sm jo poslala ter dobil datum v juniju. No takle je naš zdravstvo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], mi pa rokce take, da jih še umivat skor ne upam.

*erika* -> RE: Dermatolog (20.4.2008 16:05:11)

poslji napotnico po posti na njihov naslov,pa ti oni potem vrnejo napotnico z datumom in uro.tako smo mi morali nardit

vila -> RE: Dermatolog (20.4.2008 18:38:23)

Pozdravljena. Po moje je pa odvisno, kam misliš it. Mi imamo tudi probleme s kožo, sn dobla napotnico za tamalo pri ca. 1,5 let, pa je tašča šla z njo kr v dermatološko ambulanto (SB Celje), pa je bila tamala obravnavana še isti dan. Pa ni bilo na napotnici nič napisano nujno, ali kaj podobnega. Pa tudi zdaj, ko imamo kontrole, rečejo, da v slučaju hujšega poslabšanja naj pridemo takoj, drugače pa ob kontroli. Lep dan še naprej.

Klaudia -> RE: Dermatolog (20.4.2008 21:15:53)

Mi smo klicali v ambulanto (stare pravde 4 v LJ) in smo bili naročeni čez par dni.

Anonimen -> RE: Dermatolog (20.4.2008 22:17:02)

Ja, tukaj gremo mi. Bom kar poklicala zjutraj, da ne bom brezveze hodila s tamalim. Edino bojim se, da bo kašnen mesec dni za čakat. Pa kaj je s tem zdravstvom? Saj ni čudno, da se jih toliko zateka k alternativi. Povsod v zdravstvu pa samo skomignejo z rameni, pa papirje v roke porinejo in to je to. Pa hvala za odgovore. LP

Stran: [1]