gruška -> RE: ZOO Ljubljana (20.4.2008 20:48:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blaboma Mi smo bili sicer lani sept. po pripovedovanju drugih sem pričakovala več..ne sicer več živali, temveč prostora. Vse skupaj je tko natlačeno in en zraven drugega, da smo bli en dva tri okrog. Nimajo otroškega igrišča, da bi se vsedli in popili kakšno kavico, med tem ko bi se otroka igrala. Je pa res da imajo zelo lep terarij (kar je bilo našemu škratu zelo všeč) in imeli so krasno predstavo z morskimi levi. Pa potke so lepo urejene, nikjer smeti in navlake. Bil je lep izlet vendar nič posebnega. lpm Mi smo bili pa nad zagrebškim ravno zato navdušeni, ker ni tako razpotegnjen in vse kletke so polne ... edina, ki je bila prazna, je imela okrog in okrog nalepljena opravičila, da prenavljajo... Zares je čisto, potke urejene, živali imajo več kot pri nas, vstopnina pol cenejša ... igrišča res nismo videli, pa ga tudi iskali nismo, smo pa kupili sladoled in se vsedli na eno izmed klopc, ki jih je zares veliko in so cele in čiste!!! Za naše pojme ni primerjave z ljubljanskim ... Tukaj gremo na sprehod raje v gozd, pa še vstopnine ni treba plačat ... to je zgolj moje mnenje ....
|
|
|
|