Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 8:28:43
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope mogoče ima pa partnerja, ki se posveča gospodinjstvu in morda bo celo do otrokovega vstopa v šolo pustil službo? MOGOČE.... vemo pa ne. Pri pisanju mojega posta grem iz stališča, da naj bi bila mama mama. Pa daleč od tega, da bi pomenilo, da mora ostati doma...... sem pa zagovornik tega, da v prvih (vsaj treh) mesecih rabita en drugega, predvsem otrok mamo (ne očeta).
< Sporočilo je popravil Freycha -- 21.4.2008 8:29:07 >
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 8:38:34
|
|
|
|
ZARA
|
Mislim ... da vas ena afganistanska ministrica uspe takole sprovocirat ... čaki malo... al je bila le Olivija??
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 8:48:02
|
|
|
|
Freycha
|
a ni španska ministrica ki je šla oz. gre v Afganistan?
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 8:51:04
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha a ni španska ministrica ki je šla oz. gre v Afganistan? Španska, ja. Pa saj ne bo tam ostala, a ne? Mogoče je pa ženska tako prefrigana, da bo svojim vojakom pokazala, kako lepo bi jim lahko bilo doma, kjer bi si lahko ustvarili družinico, namesto da zarad enga Bushmana nastavljajo tam glavo po nepotrebnem.
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 8:53:11
|
|
|
|
Freycha
|
Thja cool no, če zaradi nekih vojakov, ki jih sploh ne poznaš neseš svojo in otrokovo glavo na pladnju po neki čudni državi
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 9:06:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Thja cool no, če zaradi nekih vojakov, ki jih sploh ne poznaš neseš svojo in otrokovo glavo na pladnju po neki čudni državi Doma bi jo lahko pa avto povozil.
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 9:17:01
|
|
|
|
Freycha
|
al pa strela vanjo udari... to je tut v bistvu čist možno
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 9:21:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha al pa strela vanjo udari... to je tut v bistvu čist možno ja, itak
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 10:19:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27 http://youtube.com/watch?v=UoYSpHUuvDQ prav lušnp izgleda. Samo mora biti pa še fejst mlada, se vam ne zdi, po moje nima 30 let?
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 11:02:59
|
|
|
|
nana 27
|
Letnik 71 je.
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 11:25:48
|
|
|
|
srki
|
Ampak res, Zara. Me baš briga, kaj ima ona doma pošlihtano in kaj ne. Saj si bo sama svojo krivdo pripisala, če bo kaj obžalovala. No, pa ko smo pri strelah in avtih.....zadnjič mi je moj prijavil za neko stvar "al pa da mi meteor na glavo pade"
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 13:50:57
|
|
|
|
lunca77
|
Mene pa zanima od kod podatek, da ministri kandidirajo in so izvoljeni, pa še obstajajo dojilje al kako ? Drugače pa kakor komu paše.
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 14:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc IZVIRNO SPOROČILO: nana 27 Letnik 71 je. zadnje minute je ujela, za otroka in kariero. Saj kariero je imela že prej verjetno a ne. Dvomim da so jo potegnil iza šporheta pa dal za ministrco
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 15:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pogumno od nje..
|
|
|
|
RE: Noseča ministrica v Afganistanu 21.4.2008 18:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija ... po moje sem itak odprla temo samo zato, ker sem ful sita službenih poti in bi danes najraje šla kam na družinski izlet. Tukaj pa itak dežuje. Pol pa tako povej.... .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?