Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2008 22:19:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prehajanje z enega mleka na drugo? 20.4.2008 9:43:05
|
|
|
|
želva
|
Pomoje ni panike, mi smo tud ful menjali, pa ni bilo nič narobe.Edino zaprta je bila po Novolacu, zdaj imamo pa milumil in je res zakon.Sej v teh mlekih je isti šmorn notr, sam malo drugačna razmerja.Moraš pa pogruntat, kaj tvojmu dojenčku paše
|
|
|
|
RE: prehajanje z enega mleka na drugo? 20.4.2008 14:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s predhodnicama. Odvisno, kaj mu bo odgovarjalo. Mi smo menjali zaradi alergije, nazadnje smo pa pristali na tistem, ker ni potrjene alergije na KM, po katerem ga je najmanj zvijalo in imel dobro prebavo. Zaka bi pa menjala? Pri 7 mesecih mislim, da je manjši problem zamenjati mleko kot v prvih mesecih, razen če ga ne bi hotel piti. Lp
< Sporočilo je popravil decembrka -- 20.4.2008 14:36:49 >
|
|
|
|
RE: prehajanje z enega mleka na drugo? 25.4.2008 8:03:36
|
|
|
|
łiłi
|
joj,smo meli tud ful probleme glede mleka.prvo aptimil(zvijanje in napenjanje,nato aptimil confort(isto zvijane).pa smo probali novolac za krce(ni kakal pa 2 dni)novolac it(ni nic pomagalo)zdaj smo na hippu in smo brez problemov,kaka normalno,nic vec ga ne zvija.meni je v lekarni rekla da moram sama pogruntat kero mleko mu odgovarja in hvala bogu hipp nam ful odgovarja
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kako dolgo ste vozičkali?maca83 RRKako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?uporabljamo le nosilko (
12%)
dokler ni shodil/a (
20%)
dokler ni hotel več v vozek (
17%)
do enega leta (
12%)
do dveh let (
35%)
do treh let (
5%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!