|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi v 35.tednu, spanje
19.4.2008 21:46:47   
Anonimen
Sonosečke, naj opišem svojo situacijo. Bližam se 9. mesecu in me muči tole: zardi težav v začetku nosečnosti sem se navadila spati skoraj samo na levem boku (na hrbtu ne morem, na desnem boku me duši). No in situacija je zdaj taka, da je tu di user posted image  stacioniran-a čiiiiiiiiisto na levi. Ko se pogledam v ogledalo, je levi del trebuha večji, širši (npr od bokov) in ko ležim (sicer le na pol na boku, podložena z vseh koncev in krajev), čutim pikico, ko brca v jogi in čutim jo čisto pri strani, sploh ne spredaj. In včasih me je kar strah ležat, da je čisto ne stisnem.
Je še katera čutila user posted image  čisto pri strani, brcajočo v jogi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi v 35.tednu, spanje
19.4.2008 21:53:11   
biga
Jaz sem tudi vso nosečnost spala na levem boku - prvič zato, ker že od nekdaj najbolje spim v tem položaju, drugič pa zato, ker naj bi bilo najbolj priporočljivo za nosečnice, da spijo na levem boku. Tako sem tudi user posted image  čutila na levi strani, ker se je avtomatsko premaknil v tisto smer, ko sem ležala. In ne se sekirat, da bi ga lahko pomečkala ali stisnila. Otroček je v maternici tako dobro zavarovan, da mu tvoje ležanje na boku ne more škoditi. Uživaj, dokler lahko še spiš, kajti ko se bo user posted image  rodil-a, se spanec konča ali vsaj skrajša pri večini. Naspi se zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2008 21:54:19   
BUŠICA
vsak večer! ko se uležem na levi bok, se zbrca-ko se uležem na desni bok, se zbrca-verjetno da se namesti, ker ga sigurno malo stisnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2008 22:18:00   
andie
Tut js sm skos ležala sam na levem boku, drgač mi je blo slabo.user posted image

in

In ne se sekirat, da bi ga lahko pomečkala ali stisnila. Otroček je v maternici tako dobro zavarovan, da mu tvoje ležanje na boku ne more škoditi. Uživaj, dokler lahko še spiš, kajti ko se bo rodil-a, se spanec konča ali vsaj skrajša pri večini. Naspi se zdaj.
user posted image user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2008 7:54:54   
sandra123
No, si predstavljate, kako je pri meni, ko imam user posted image user posted image in se vsak na svojo stran spravita user posted image , sploh na levi je problem ležati, ker se takoj razjeziuser posted image , potem pa vso noč prestavljanje levo, desno, na hrbtu pa ne morem spatiuser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2008 17:40:02   
portugalka
enako
spim na levem ali desnem boku, se user posted image prestavi proti jogiju in brca malo mene malo jogi
potem pa počasi mir
mislim, da ni nikakršnega problema v tem
zato kar brez skrbi

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?