vnet uček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tinadvojčica -> vnet uček (11.2.2005 11:23:39)

Zanima me kaj naredite ko ima vaš srček vnet uček?Prvič se mi je to zgodilo tako da nimam pojma!
Lp

NIN@ -> vnet uček (11.2.2005 11:27:34)

JAZ SEM MOJEMU MALEMU KR S KAMILICAMI SPIRALA, KER PO 3 DNEH NI BILO NIČ BOLJE MI JE PATRONAŽNA SVETOVALA FIZIOLOŠKO RAZTOPINO ( 2 KAPLICI V OKO)

NO POTEM SE NAM JE PA SPET PONOVILO VNETJE SMO PA DOBILI MAZILO ZA OČI IN JE RES BILO O.K. PO 2 DNEH. ČE JE PA VNETJE RES HUDO DA TEČE GOSTI GNOJ MOREŠ PA V AMBULANTO PO KAPLJICE (NA 6 UR)

LP
NIN@

PA PAZI NA PREPIH!!!!:sloncek:

Trebnje -> vnet uček (11.2.2005 11:28:41)

Če ni močno vnet zelo pomaga materino mleko-enostavno mu špricneš v uček.Moja je imela malo vnetega in je to pomagalo.Če pa je močno vnet,je v vsakem primeru bolje se posvetovat s pediatrom.

JASNA D -> vnet uček (11.2.2005 11:29:07)

Hojla - sem čist frišna glede tega. Mojemu ta velikemu (skoraj 17 m) so predpisali Bivacin kremo. Je takoj pomagala. Ko pa je bil še bolj miceni, sem pa s svojim mlekom očke namazala, še prej pa sprala z mlačnimi kamilicami. Punce so mi zadnjič predlagale tudi fiziološko.

Jasna

SISI25 -> vnet uček (11.2.2005 11:30:04)

Pravijo da pomaga če daš v učko mamino mleko.

Naš je imel tudi to pa smo ga zdravniku peljali in je dobil kapljice, drug dan je bilo že bolje. Očistili smo mu pa z prekuhano vodo. Tako nam je rekla.

Včasih so prakticirali kamilice. Zdaj pa pravijo da kamilice niso vredu.

- Mini - -> vnet uček (11.2.2005 11:32:30)

Pomaga nekaj kapljic tvojega mleka v oko.Je boljše že po enem dnevu.
Če je pa hujše pa obišči zdravnika. Mi smo dobili mazilo Tobrex.Je zelo pomagal.

lp - Mini -

tinadvojčica -> vnet uček (11.2.2005 11:33:42)

Ja materinega mleka pa nimam tako da bom še malo počakala če ne bo bolje bom pa klicala pediatrinjo!
Hvala za odgovore pa lep dan čeprav je tako grdo oblačno!

Luni -> vnet uček (11.2.2005 11:37:07)

Ravno te dni sem našega malega "zdravila" za vneto oko. Umivala sem ga 3 x na dan s sveže kuhanimi kamilicami in po dveh dneh ima oko čisto! Je pa res, da vnetje ni bilo močno. ;)

:muca:

Anonimen -> vnet uček (11.2.2005 13:35:46)

Jaz sem se tudi kar po telefonu dogovorila za recept za Bivacin. Najprej za kaplice, potem ko pa teh ni opustila dajati, pa še za kremo. Nekako smo potem skombinirali in se pozdravili. Če se že nekaj časa "packa", raje čimprej pokliči.

mala maja -> vnet uček (11.2.2005 19:59:40)

evo obljubila da se javim.

No dobili smo kapljice(ne vem katere nekej na s.. sem jih na žalost nesla k babi ker je mali tam).

najbolje da čimprej pokličeš ker je res veliko tega in baje je virusna okužba in se lahko samo vleče.

pa baje nič kamelic ker je še slabše pol :zmeden:

Stran: [1]